محسن رضایی :

باید ایدئولوژی انقلاب تقویت شود

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت:‌ اولین دستاورد بزرگ امام خمینی (ره) این بود که جایگاه و اعتبار ایران را در سطح جهانی بالا کشید پس از آن بود که جایگاه بین‌المللی ما و اسلام رشد کرد و آن نوکری و یا ژاندارمی که دیگر کشورها قبل از انقلاب برای جایگاه ایران قائل بودند از بین رفت.
کد خبر: ۴۰۶۷۳۵

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در همایش «محفل انس پیشکسوتان جهاد و شهادت» با موضوع جهاد اقتصادی طی سخنانی افزود: ‌دستاورد دیگر امام (ره) انسجام بخشیدن به هویت و ایجاد وحدت در بین ملت ایران بعد از قرن‌ها بود و این برای اولین بار بود که کلماتی مانند دوستی، وحدت و برادری دوباره در ادبیات مردم رایج شد. تربیت هزاران انسان و قهرمان مانند شهدا، اقتدار بخشیدن و امنیت دفاعی، دیگر ارمغان امام (ره) بود و این برای اولین بار بود که ایران با استفاده از ابزارهایی که خودش در اختیار داشت به مقابله با دشمنان پرداخت به طوری که در سال‌های آخر جنگ دنیا التماس می‌کرد که ایران از جنگ دست بکشد ولی ایران این کار را نمی‌کرد.

وی با بیان این‌که امام(ره) با استفاده از عصای ایدئولوژی اعتماد به نفس، حس مسوولیت‌پذیری و ارزش‌های اسلامی در جامعه، سیاست و مردم را احیا کرد، افزود: اما پس از پیروزی انقلاب این ایدئولوژی مانند دستاوردهای دیگرش همچون ولایت فقیه مورد هجمه قرار گرفت به طوری که بعضی نماد ایدئولوژی را بنی صدر دانستند و نماد دستاوردهای آن را ضد انقلاب عنوان کردند. بنابراین در دوران امام و پس از پیروزی انقلاب نیز دو نوع مبارزه ایدئولوژیک جدید در مقابل ایدئولوژی انقلاب صف آرایی کردند. بعد از جنگ نیز همان مبارزه ایدئولوژیک ادامه پیدا کرد و حتی دوستان انقلاب پیشگامان ایدئولوژی‌های رقیب شدند. به طوری که امروز نیز با نوعی سوسیالیسم ایرانی درگیر هستیم که مشخص می‌کند در جامعه روحیه جهادی و ارزشی در بین بچه‌های جبهه و جنگ کمرنگ شده است.

رضایی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این‌که اقتصاد ایران نیاز به یک تحول اساسی دارد، بیان کرد: ‌در این کشور هر سه دولت زحمت‌ کشیدند اما این دستاوردها کجا و آن انتظاراتی که قرار بود برآورده شود کجا؟ از همین رو می‌توان نتیجه گرفت امروز نیز بدون بازگشت جهاد به جامعه مسوولان و ادارات امکان ندارد تحولات عظیمی در کشور صورت بگیرد.

وی افزود: اگر ایدئولوژی انقلاب برنگردد اعتماد به نفس، مسوولیت‌پذیر بودن و وحدت نیز به جامعه ما بر نمی‌گردد. اما اگر ایدئولوژی در سیاست، اقتصاد و فرهنگ به جامعه برگردد از این وضع عقب مانده پیش می‌رویم، چرا که ایدئولوژی انقلاب باعث می‌شود فضاهای جدید باز شود.

رضایی با بیان این‌که در حال حاضر ایدئولوژی انقلاب در حال تضعیف شدن است، گفت: همه ما در حال محو شدن در سیاست و قدرت هستیم، این در حالی است که ایدئولوژی‌های پایین که از ایدئولوژی انقلاب ما سرچشمه گرفته‌اند در حال شکل گرفتن هستند.

وی با بیان این‌که آن چیزی که در عملیات‌های بیت المقدس و فاو باعث پیروزی شد ایدئولوژی انقلاب بود، گفت: در جنگ ما این ایدئولوژی را درک و با بهره گرفتن از آن پیروزی دست پیدا کردیم.

رضایی با بیان این‌که رهبر انقلاب پنج سال است نهضتی را در جامعه که همان ایدئولوژی انقلاب است، ایجاد کرده‌اند، افزود: به همین جهت است که آمریکایی‌ها نبرد خود را به مرزهای پیشرفت ایران آورده‌اند تا بتوانند جلوی پیشرفت ایران را بگیرند. آمریکایی‌ها با دو هدف محاصره انقلاب و دیگری نفوذ در منطقه به صحنه آمدند اما رهبر انقلاب با آغاز نهضت پیشرفت و جهاد اقتصادی و با ایدئولوژی انقلاب با آن‌ها به مقابله برخاسته است.

وی در ادامه گفت:‌ ممکن است ما در مقطعی پیشرفت سیاسی کنیم ولی اگر همزمان با این پیشرفت سیاسی از نظر فرهنگی و اقتصادی پیشرفت نکنیم این پیشرفت سیاسی هم تهی خواهد شد.

رضایی افزود: امروز ما باید بحث چپ و راست را کنار بگذاریم و ما بچه‌های انقلاب و دفاع مقدس کمک کنیم و در مقابل افراطی‌ گری‌ها و جریان‌های انحرافی، به مسیر جبهه انقلاب که همان مسیر رهبری است نگاه کنیم و در این راه نیز بچه‌های انقلاب و رزمندگان دفاع مقدس اولین گروه‌هایی هستند که باید لبیک بگویند.

وی ادامه داد: نباید به کسانی که دچار تردید شده‌اند نگاه کنیم. با جامعه مدنی کوروش و جشن‌های نوروز نمی‌شود برادری و ایثار را به جامعه منتقل کرد. اینها همه محصول ایدئولوژی رقیب جمهوری اسلامی است. بنابراین باید ایدئولوژی انقلاب تقویت شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که در جمع پیشکسوتان جهاد و شهادت سخن می‌گفت با اشاره به حضار گفت: شاید اگر در دوران جنگ ما شهید نشده‌ایم حکمتش این بود که زمانی باید به کمک این انقلاب بیاییم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها