حادثه در جهان

رئیس بزرگ‌ترین باند مافیایی هلند کشته شد

رئیس پلیس هلند از کشته‌شدن رئیس بزرگ‌ترین باند مافیایی این کشور در درگیری با نیروهای پلیس خبر داد. در گزارش رئیس پلیس هلند که در رسانه‌های دولتی این کشور منتشر شد، آمده است «استنلی هیلیس» که با نام مستعار «پدر بزرگ» رئیس بزرگ‌ترین باند مافیایی این کشور بود، روز گذشته در پی درگیری با نیروهای پلیس و ماموران مخفی این کشور کشته شد.
کد خبر: ۳۸۷۴۷۱

این مقام مسوول اداره پلیس هلند به خبرگزاری رسمی این کشور یادآور شد: «هیلیس» از سال 1979 تاکنون رئیس بزرگ‌ترین باند مافیایی سازمان یافته هلند بوده است و تاکنون چند بار پس از دستگیری و زندانی شدن موفق شده بود بگریزد. / ایسنا

دستگیری مادر هندی به اتهام قتل دلخراش دخترش

پلیس هندوستان از دستگیری زنی خبر داد که پس از کشتن دخترش، جسد او را قطعه قطعه کرده و در قسمت‌های مختلف منزل جاسازی کرده بود.

«راجرانت نادار» 50 ساله زنی اهل منطقه «تین» روز گذشته توسط پلیس و نیروهای ویژه‌ به اتهام قتل و مثله‌کردن جسد دخترش دستگیر شد.

«آی. آر. بگوان» بازرس پلیس این منطقه در این باره به خبرگزاری دولتی هندوستان خاطرنشان کرد: این زن پس از دستگیری به مقامات پزشکی قانونی تحویل داده شد.

پزشکان پس از معاینه وی اعلام کردند که این زن 50ساله به نوعی اختلال روانی دچار است و در زمان وقوع قتل هم در حالت عادی نبوده است. / ایسنا

نجات معجزه‌آسای 90 سرنشین 2 هواپیما پس از برخورد صاعقه

سازمان هوانوردی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که 90 سرنشین 2 هواپیما پس از برخورد صاعقه به طور معجزه‌آسایی نجات یافتند.

براساس گزارش سازمان هوانوردی آمریکا، 2 فروند جت مسافربری پس از گرفتار شدن در آب و هوای توفانی در منطقه بوستون و برخورد صاعقه مجبور به فرود اضطراری شدند.

براساس اعلام این سازمان که در خبرگزاری فرانسه نیز منتشر شده است، این دو هواپیما ساعت 21/21 به وقت محلی دچار این سانحه شده ولی موفق شدند فرود آیند.

همچنین 90 سرنشین این دو هواپیما نیز جان سالم به در بردند و قرار است با اولین پرواز به مقصدشان پرواز کنند.

براساس گزارش سازمان هواشناسی آمریکا، این صاعقه که هوای توفانی و تندباد نیز در پی داشت، باعث شد تا بیشتر پروازهای فرودگاه‌ بین‌المللی «لوگان» در بوستون به‌طور کامل لغو شده یا با تاخیر مواجه شود. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها