به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی حوزه ریاست سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، مهندس ضرغامی ، رئیس سازمان صدا و سیما موسیقی را یکی از تأثیرگذارترین هنرهای جامعه بشری دانست که به مثابه یک رسانه، نقش بالائی در شکلدهی فرهنگ، احساسات و رفتار جامعه دارد.
رئیس رسانه ملی در ادامه این نشست که بیست و یکمین جلسه از نشستهای تخصصی افق رسانه بود، با بررسی مبانی فقهی موسیقی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی و شاخصهای موسیقی فاخر و متعالی گفت: تولید و بهرهگرفتن از موسیقی متعالی و هدفدار، منطبق با ارزشها و معیارهای فرهنگ ایرانی ـ اسلامی با داشتن رنگین کمانی از موسیقی اقوام ایرانی در قالب نغمهها، نواها و سرودهای معنوی، حماسی، شورآفرین، وحدت افزا، نشاط آور و امیدگستر با استفاده از گنجینه بیکران شعر و ادبیات فارسی و ظرفیتهای ارزشمند جامعه هنرمندان متعهد موسیقی کشور، از اولویتهای رسانه ملی محسوب میشود و عرضه چنین آثاری، گامی بلند در جهت هویتبخشی، ترویج اخلاق و امید در جامعه خواهد بود.
این سمفونی عظیم که موسیقی آن توسط آقایان علیاکبر قربانی و شهرام توکلی تنظیم و شعر آن توسط آقای عبدالحسینی سروده شده است با رهبری آقای بیگلریپور و خوانندگی آقای عبدالحسینی در سالن همایشهای سازمان صدا و سیما به اجرا درآمد؛ قابلیت بهرهبرداری در موضوعات متنوع انقلابی و حماسی را داراست.
همچنین در این جلسه تعدادی از قطعات خاطرهانگیز دوران انقلاب شکوهمند اسلامی به اجرا درآمد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد