45 کشته در سیلاب در آفریقای جنوبی

مقامات سازمان حوادث غیرمترقبه آفریقای جنوبی از کشته‌شدن 45 تن در پی وقوع سیلاب در این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۳۸۰۴۸۱

به گزارش ایسنا، وزیر امور مشترک کنترل حوادث غیرمترقبه آفریقای جنوبی در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی این کشور، تصریح کرد: در پی بارش‌های دامنه‌دار باران، وقوع سیلاب و رانش زمین در 9 استان در این کشور، تاکنون 45 تن جان خود را از دست دادند. علاوه بر این، احتمال افزایش تلفات با بازگشایی راه‌ها و ادامه عملیات امداد وجود دارد.

«سیسلیو شیکه کا» وزیر امور مشترک کنترل حوادث غیرمترقبه آفریقای جنوبی در ادامه خاطر نشان کرد: ماموران ارتش و نیروهای ویژه‌ دولتی در حالت آماده‌باش هستند تا در صورت درخواست کمک از سوی سیل‌زدگان، به کمک آنان بشتابند. وضعیت در نواحی سیل‌زده به شدت وخیم است و سدهای اصلی این نواحی در حال طغیان و شکستن هستند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: تمامی سکنه نزدیک به سدها مجبور به تخلیه منازلشان شده‌اند. آب و برق در این نواحی قطع شده و مردم به شدت نیازمند امدادرسانی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها