شبکه 2 سیما پخش خواهد کرد

آموزش اصلاح الگوی مصرف به کودکان

مجموعه تلویزیونی امروز فردا به کارگردانی حسین قناعت و تهیه‌کنندگی داوود قچاق برای شبکه 2 مراحل تصویربرداری را پشت سر می‌گذارد.
کد خبر: ۳۷۸۴۹۱

این سریال با مضمون کودک، داستان زندگی پسر خردسالی را به تصویر می‌کشد که در ارتباط با مسائل و مشکلاتی که خانواده‌اش با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، انشایی را به نگارش در می‌آورد که با این متن ماجراهایی جدید در زندگی او آغاز می‌شود.

سریال امروز فردا‌ 10 روز پیش کلید خورده است و این روزها تصویربرداری‌اش در لوکیشن یک آپارتمان ادامه دارد.

داوود قچاق در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم ضمن اعلام این خبر گفت: امروز فردا در ژانر کودک و نوجوان تولید می‌شود و قهرمان اصلی آن، نوجوانی است که در خانه و مدرسه مشکلاتی برایش به وجود می‌آید.

او ادامه داد: از آنجا که کارهای مربوط به کودکان و نوجوانان باید با دقت و وسواس بیشتری تولید شوند، سعی می‌کنیم برای ساخت این مجموعه وقت بیشتری بگذاریم و عجله نکنیم. بنابراین احتمالا این سریال در تابستان سال1390 روانه آنتن شبکه 2 سیما می‌شود.

به گفته این تهیه‌کننده، این سریال ترویج اصلاح الگوی مصرف را در دستور کارش قرار داده است.

قچاق در این رابطه می‌گوید:‌ ما مضرات اسراف را به بچه‌ها گوشزد می‌کنیم. البته نه این طوری که یک نفر به صورت تحکم به بچه‌ها دستور بدهد شیر آب را ببند یا لامپ اضافه را خاموش کن. همه چیز در قالب داستان روایت می‌شود.

قچاق علاقه زیادی به ساخت آثار نمایشی در حوزه کودکان و نوجوانان دارد. او تهیه تله‌فیلم‌هایی چون فقط بیست، آژانس دوچرخه و معلم کوچولو را برای کودکان در کارنامه دارد.

کودکان کارهای نمایشی بیشتری می خواهند

قچاق معتقد است باید کارهای داستانی بیشتری برای کودکان ساخته شود، چون در حال حاضر نسبت این‌گونه سریال‌ها و تله‌فیلم‌ها به کل کارهای تولید شده درصد ناچیزی است.

او می‌گوید:‌ پدر و مادر باید بچه‌هایشان را به گونه‌ای تربیت کنند که آنها الگوی جامعه و معرف شخصیت خانواده‌ها باشند. در سریال ما، پدر و مادر هیچ گاه به بچه «تو» نمی‌گویند؛ یعنی با فرزندشان با ادب و احترام برخورد می‌کنند.

محمدجواد جعفرپور، بازیگر کودک این سریال است که تاکنون حدود 20 فیلم و سریال بازی کرده است. او در جشنواره فیلم کودک و نوجوان همدان در سال‌های 88 و 89 به عنوان بهترین بازیگر انتخاب شد و پروانه زرین این جشنواره را دریافت کرد. رضا فیاضی و فاطمه گودرزی نقش پدر و مادر این فرزند را بازی می‌کنند.

به گفته قچاق، تمام اتفاقات این سریال در یک آپارتمان می‌گذرد. او می‌گوید: کار ما تک لوکیشن است. در این آپارتمان زندگی جریان دارد. برادر و خواهر یاور هم هستند و از پدر و مادرشان تبعیت می‌کنند. اما گاهی وقت‌ها مسائلی پیش می‌آید که آرامش خانواده به هم می‌خورد.

مجموعه تلویزیونی امروز فردا در 60 قسمت 25 دقیقه‌ای مقابل دوربین مرتضی قیدی می‌رود.

فیلمنامه این مجموعه را احمدعلی حامد نوشته و در آن فاطمه گودرزی، رضا فیاضی، احمد علامه‌دهر، پویا گنجی، محمد جواد جعفرپور و دریا مرادی‌دشت بازی می‌کنند.

دیگر عوامل این مجموعه عبارتند از: سامان شهامت (صدابردار)، آزاده قچاق (دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز)، بنیامین قچاق (تدوین)، مرتضی خراسانی (مدیر تولید)، رامین پروین (طراح صحنه و لباس)، آرش سلطانی (عکاس) و سجاد محمودی (مدیر تدارکات).

احسان رحیم‌زاده 
گروه رادیو و تلویزیون

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها