به علت خطر شیوع آ‌نفلوآنزا

حجاج، ولیمه دادن را یک هفته به تأخیر بیندازند

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: با توجه به بازگشت حجاج و برای پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای نوع A ، حجاج ولیمه خود را یک هفته به تأخیر بیندازند. به گزارش فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، محمود نبوی افزود: از آنجایی که افراد مبتلا به بیماری ممکن است تا یک هفته بدون علامت باشند و بیماری را به دیگران منتقل کنند به حجاج توصیه می‌شود دادن ولیمه را یک هفته به تأخیر بیندازند.
کد خبر: ۳۶۸۹۵۱

وی افزود: همچنین حجاج از روبوسی، دست دادن و در آغوش گرفتن تا یک هفته پرهیز کنند و دید و بازدیدها را تا یک هفته محدود کنند.

به گفته نبوی، حجاج باید در طول یک هفته حتما استراحت کنند، تغذیه مناسب داشته باشند، مایعات فراوان بنوشند و از حضور در اماکن شلوغ و عمومی خودداری کنند.

وی توصیه کرد: حجاج حتما در صورت عطسه و سرفه، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و دست‌ها را مکرر با آب و صابون بشویند.

معاون مرکز مدیریت بیماری‌ها خاطرنشان کرد: در صورتی که طی هفته اول بازگشت به کشور، علائم آنفلوآنزا یعنی تب، گلودرد و سرفه یا علائم سرماخوردگی در بین حجاج بروز کرد، فورا به مراکز بهداشتی درمانی یا پزشک مراجعه کنند و یادآور شوند که اخیرا از عربستان برگشته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها