پخش مستند نباید در انحصار یک شبکه باشد

سرپرست پخش شبکه مستند با اعلام این که زمان راه‌اندازی رسمی این شبکه مشخص نیست، گفت: از لحاظ پخش تفاوتی ندارد که دوره آزمایشی یا رسمی را طی می‌کنیم، بلکه سعی می‌کنیم در دوران آزمایشی هم مانند زمان راه‌اندازی رسمی، عمل کنیم.
کد خبر: ۳۶۷۴۶۰

محمدرضا دزفولی به ایسنا، گفت: زمان راه‌اندازی رسمی شبکه مستند به تصمیم‌گیری مدیران سازمان صدا و سیما بستگی دارد.

وی یادآور شد: در حال حاضر شبکه مستند دوره آزمایش مرحله نهایی‌اش را طی می‌کند.

دزفولی در بخش دیگری از این گفت‌وگو تاکید کرد: این شبکه باکس‌های متفاوتی دارد که مستندهایی با موضوعات مختلف را پخش می‌کند. مستندهای سیاسی، حیات وحش، طبیعت، نجوم و اجتماعی دارای باکس‌های متفاوتی هستند که پخش می‌شوند؛ این مستندها ممکن است ساخت داخل یا خارج از کشور باشند.

وی خاطرنشان کرد: شبکه مستند یک فضای جدید و امکان برای همه است تا آنچه را از فیلم مستند مد نظر دارند از تلویزیون ببینند ولی این‌طور نیست که مستند فقط در شبکه مستند، پخش شود چون جایگاه مستند اساسا در تلویزیون است.

دزفولی تصریح کرد: پخش مستند نباید انحصاری باشد، بلکه شبکه مستند باید باعث گسترش مستند شود. کلیه کشورهای پیشرفته دنیا هم شبکه‌های اختصاصی مستند دارند.

وی ادامه داد: همه شبکه‌ها باید مستند داشته باشند و سعی کنند این مستندها را به سمت برنامه‌های کیفی ببرند تا ذائقه تماشاگر هم مطلوب‌تر شود.

سرپرست پخش شبکه مستند خاطرنشان کرد: شبکه مستند باید مردم را با انواع مستند آشنا کند و ذائقه مردم را بالا ببرد تا سایر برنامه‌ها به اشتباه با عنوان مستند معرفی نشوند و ببیننده، مستند را با تعریف صحیح ببیند.

دزفولی که «مستند ایران» را از شبکه چهار روی آنتن برده است، اعلام کرد: این برنامه مستند هم‌اکنون از شبکه مستند درحال پخش است.

سرپرست پخش شبکه مستند با اشاره به مستندهای دفاع مقدس که از 31 شهریور سال 89 تا 3 خرداد 1390 از این شبکه پخش می‌شوند، تصریح کرد: به مناسبت سی‌امین سالگرد دفاع مقدس هر روز یک فیلم مستند پخش می‌کنیم که هر فیلم 2 مرتبه تکرار می‌شود؛ در نتیجه هر روز 3 فیلم مستند روی آنتن می‌رود که شامل دو فیلم تکراری و یک فیلم جدید است.

وی ادامه داد: این فیلم‌ها در موضوعات مختلف در رابطه با دفاع مقدس جمع‌آوری شده‌اند.

عملیات‌های دفاع مقدس، خانواده‌های شهدا، جانبازان، بازسازی‌ها، مردم و شهرهای درگیر جنگ از جمله موضوعاتی هستند که این فیلم‌ها به آنها می‌پردازند.

محمدرضا دزفولی افزود: اکثر این فیلم‌ها آثاری است که در زمان جنگ ساخته شده و حال و هوای همان زمان را دارند، حتی در همان زمان ساخت حک و اصلاح شده‌اند. برخی از این فیلم‌ها در زمان دفاع مقدس پخش شده و بعدها تکرار نشده است. بعضی فیلم‌ها نیز از شبکه چهار تکرار شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها