جلوه های نژادپرستی در اروپا

جام جم آنلاین: شهروندان رومانی که در دادگاه های اتریش به زندان محکوم شوند ، در زندانی که توسط اتریش در رومانی ساخته می شود ، زندانی خواهند شد.
کد خبر: ۳۵۹۳۰
مقامات دولت اتریش به خبرگزاری ها گفتند هدف از این اقدام کاهش تعداد زیاد زندانیان اروپای شرقی در زندان های اتریش است که از زمان باز شدن مرزها به دنبال فروپاشی کمونیسم در اروپای شرقی در 15 سال پیش مدام به تعداد آنها در زندان های این کشور افزوده شده است.
آنها گفتند این طرحی آزمایشی است که می توان در مورد زندانیان سایر کشورهای اروپای شرقی نیز اجرا کرد.
به گفته آنها اتحادیه اروپا که بر اصلاح زندانها در رومانی نظارت می کند می تواند برمعیارهای ساخت زندان اتریش در رومانی نظارت کند.
احساسات ضد خارجی در اتریش نسبتا قوی است موافقت راستهای افراطی با چنین اقداماتی و غیربهداشتی و شلوغ بودن زندان های رومانی باعث شده است که بعضی از سازمان های حقوق بشر از تصمیم اتریش انتقاد کنند.
اما «میشل نادر» یک مقام ارشد وزارت دادگستری اتریش گفت اتریش با اجرای این طرح سود مالی فراوانی خواهد برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها