سید کاظم میر هاشمی مدیر تولید شبکه چهار سیما شد

مراسم معارفه "سید کاظم میر هاشمی" بعنوان مدیر تولید جدید شبکه چهار در سالن کنفرانس شبکه چهار برگزار شد.
کد خبر: ۳۵۲۶۶۹

به گزارش سایت اطلاع رسانی شبکه چهار،این مراسم با حضور دکتر تقی رستم وندی «مدیر شبکه» ، محمدرضا نورالدین موسی «مدیر کل تولید سیما »، نور محمد رجب بلوکات «مدیر هماهنگی منابع متمرکز»، سعید معلمی «قائم مقام مرکز تولید و فنی سیما» ، حسن طرازنده «مدیر امور کارشناس و ارزیابی تولید» و محمد بصیرت «مدیر انفورماتیک سیما» و جمعی از تهیه کنندگان برگزار شد . ضمن تشکر از زحمات بی دریغ مدیر قبلی این واحد "سید کاظم میر هاشمی" بعنوان مدیر جدید تولید شبکه معرفی شد.

دکتر رستم وندی در این جلسه ضمن پر اهمیت بر شمردن فعالیت‌های قابل توجهی که در تولید شبکه چهار تاکنون انجام گرفته شده نکاتی را در جهت ارتقاء فعالیت های این واحد یادآور شده و گفت : واحد تولید یکی از ارکان اصلی شبکه چهار است که فعالیت های آن به ارتقا سایر بخش ها کمک می کند.
 
وی در ادامه با تاکید بر نوسازی و به روزآمد کردن تجهیزات و امکانات فنی شبکه چهار از تلاش همه دست اندر  کاران را در تولید قدردانی کردو  برای همه  دست اندرکاران این بخش آرزوی توفیق روزافزون کرد.
 
در ادامه این مراسم از عملکرد چند تن از کارمندان واحد تولید سیما تشکر و قدردانی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها