مهندس ضرغامی اعلام‌کرد:

آی فیلم، سفیر پیام‌ انسانی و اسلامی

رییس سازمان صدا و سیما در مراسم افتتاح شبکه فیلم و سریال به زبان عربی«آی فیلم» با اشاره به جذابیت و تاثیرگذاری ساختارهای نمایشی گفت: فیلم ها و سریال های جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از فضای پاک و معنوی و قابلت های حرفه ای و هنری حامل ارزش های انسانی و اسلامی به مخاطبان جهانی خود خواهند بود.
کد خبر: ۳۵۲۰۵۵

به گزارش واحد مرکزی خبر ، آقای مهندس عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تولید سالانه بیش از2000 ساعت فیلم و سریال در رسانه ملی و ظرفیت بالای سینمای کشور در پشتیبانی از این شبکه افزود: شبکه «آی فیلم» گمشده بسیاری از مردم جهان به ویژه جوامع اسلامی است که با بی صبری منتظر آغاز به کار آن هستند.

رییس رسانه ملی اضافه کرد: ابتذال شدید و استفاده گسترده ابزاری از زن در تولیدات نمایشی جهان و نبود احساس آرامش در خانواده ها در هنگام تماشای این برنامه ها باعث خواهد شد شبکه فیلم و سریال جمهوری اسلامی ایران "آی فیلم" به سرعت در میان خانواده ها گسترش یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها