به گزارش فارس، از ابتدای اردیبهشت امسال در پی شکایاتی مبنی بر سرقت موتورسیکلت در مناطقی از شهر اهواز کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پیگیری موضوع را در رأس اقدامات خود قرار دادند.
کارآگاهان پس از شناسایی خریداران اموال مسروقه آنها را زیر نظر گرفته که در این مدت به فردی که رفت و آمد زیادی با 2 نفر از این افراد را داشت مظنون شدند.
مأموران با کنترل نامحسوس نامبرده هنگامی که با یک موتورسیکلت مسروقه در سطح شهر تردد میکرد طی یک اقدام ضربتی این فرد را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.
در بازجوییهای انجام شده متهم با توجه به دلایل و مدارک مستند راهی جزء بیان حقیقت نداشت و به این ترتیب 70 فقره سرقت موتورسیکلت اعتراف کرد.
این فرد مدعی شد موتورهای مسروقه را به 2 خریدار اموال مسروقه به نامهای محمد و قاسم به مبلغ 40 الی 50 هزار تومان میفروختم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم