باحضورآیت‌الله‌تسخیری‌‌دربیروت‌برگزارمی‌شود

همایش اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی

همایش اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی به منظور بررسی مهم‌ترین مسائل اسلامی از جمله دفاع از مقدسات و منافع اسلامی و مقابله حملات به مقدسات با حضور آیت‌الله تسخیری، 14 و 15 مرداد‌ماه در بیروت برگزار می‌شود.
کد خبر: ۳۴۴۰۱۱

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط‌ عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، طرح اسلام هراسی و از هم گسستن صفوف به هم پیوسته اسلامی و راه‌های مقابله با آن و درد و رنج‌های بخش‌هایی از جهان اسلام که تحت اشغالگری بیگانگان به سر می‌برند، از دیگر مباحث این همایش دو روزه خواهد بود.

تاکید بر مقاومت به عنوان راه حل پایان دادن به اشغالگری، مسأله فلسطین و قدس و طرح صهیونیسم در منطقه و سرانجام نهضت علمی در جهان اسلام و پایه‌های آن و چشم‌اندازهای آینده هم در روزهای پنجم و ششم آگوست ( 14 و 15 مرداد ماه) در همایش رسانه و مقدسات امت اسلامی و منافع آن در بیروت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بر اساس این خبر، اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی 195 عضو شامل رادیو، تلویزیون و مؤسسات رسانه‌ای از 28 کشور است.

حمایت از حقوق جوامع و کشورهای اسلامی و پشتیبانی از مسایل عادلانه آنها در رویارویی با اشغال و تهاجم فرهنگی و تحکیم وحدت، تقریب مذاهب، برادری، رشد هویت اسلامی، تأکید بر مؤلفه‌های هویت فرهنیگ با توجه به چند گانگی و ضرورت تکامل آنها یکی از اهداف مهم اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های کشورهای اسلامی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها