در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر از یزد ، محمدرضا فلاح زاده در نشستی خبری با حضور خبرنگاران استان یزد اظهار داشت: طرح انتقال آب به خلیج فارس در جلسات متعددی مطرح شد و اعلام کردیم استان یزد باید نیمی از آب مورد نیاز خود را از زاگرس مرکزی و نیم دیگر را از خلیج فارس تامین کند.
وی افزود: طرح ها و توجیهات آن در این جلسات مورد قبول واقع شد و انتقال آب خلیج فارس به یزد مورد تصویب قرار گرفت که شرکت مکران کرمان آن را به مرحله اجرا درخواهد آورد.
فلاح زاده عنوان کرد: در صورتی که دولت بتواند در این طرح سرمایه گذاری کند، این اقدام انجام می شود در غیر اینصورت شرکت مکران سرمایه گذاری کرده و آب را انتقال می دهد و پس از انتقال، آب را به فروش می رساند.
استاندار یزد در بخش دیگری از این نشست با اشاره به اینکه جذب سرمایه های داخلی و خارجی از اصلی ترین برنامه های ما است ، افزود: برای جذب سرمایه های خارجی در واحدهای مختلف صنعتی و معدنی استان یزد مذاکراتی با شرکت های چینی ، روسی ، آلمانی و ایتالیایی انجام داده ایم.
وی از برگزاری همایشی با عنوان یزدی های مقیم خارج از استان و خارج از کشور خبر داد و بیان داشت: اقدامات اولیه کار انجام شده و این همایش در نیمه دوم سال جاری برگزار می شود.
فلاح زاده با اشاره به روند احداث نمایشگاه استان یزد ، خاطرنشان کرد: آرزوی 18 ساله مردم استان یزد به زودی محقق می شود و این نمایشگاه در آینده ای نه چندان دور به بهره برداری می رسد.
استاندار یزد همچنین از راه اندازی موزه بزرگ یزد در آینده خبر داد و افزود: مکانیابی این موزه انجام شده و در صددیم بودجه مورد نیاز آن امسال جذب شود. با راه اندازی موزه کویر یزد، موزه های متفرق این استان در این موزه متمرکز می شوند.
افزایش ظرفیت تولید سیمان بوهروک
فلاح زاده در بخش دیگری از این نشست با اشاره به وضعیت واحدهای صنعتی استان یزد اظهار داشت: کارخانه سیمان بوهروک که در سال گذشته راه اندازی شد، هم اکنون با ظرفیت دو هزار تن تولید در روز نیاز استان یزد در زمینه سیمان را برطرف کرده و با اقدامات صورت گرفت ظرف دو هفته آینده میزان تولید روزانه این واحد به چهار هزار تن افزایش خواهد یافت.
استاندار یزد از راه اندازی فولاد غدیر در هفته دولت و راهاندازی فولاد ارفع در آینده خبر داد و اظهار داشت: طرح توسعه فولاد آلیاژی یک نیز از پیشرفت های خوبی برخوردار است.
وی با اشاره به واحد پتروشیمی میبد نیز عنوان کرد: خوراک، مجوزهای آب، محیط زیست و... دریافت شده و هم اکنون عملیات اجرایی زیربنایی و آماده سازی آن آغاز شده است.
فلاح زاده در بخش دیگری از این نشست با اشاره به بودجه های فرهنگی استان یزد، اظهار داشت: امسال 17.5 میلیارد تومان بودجه فرهنگی به استان یزد اختصاص یافته که این اعتبار با سرفصل های توزیع در اختیار فرمانداران و دستگاه های فرهنگی قرار می گیرد.
این مسئول با اشاره به رویکرد فرهنگی دولت نیز بیان داشت: استان یزد در این راستا علاوه بر تصویب اسناد مختلف در بخش فرهنگ اقدام به تدوین و تصویب سند توسعه فرهنگی، توسعه آموزش عمومی، توسعه آموزش عالی ، سند جامع فقر ، سند تحکیم خانواده ، عفاف و حجاب ، تربیت اسلامی و... کرده که این اسناد هم اکنون در حوزه ها و دستگاه های مختلف در حال کار است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: