در دادگاه خانواده

زنی مهریه خود را بخشید تا شوهرش زن بگیرد

زنی در حضور قاضی دادگاه مدعی شد که مهریه هزار سکه‌ای و نفقه‌اش را به شوهرش می‌بخشد تا او زن گرفته و بتواند دارای فرزند شود.
کد خبر: ۳۳۶۸۳۹

 به گزارش فارس ، زنی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواستی را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.

این زن 27 ساله در حضور قاضی شعبه 235 این مجتمع مدعی شد که او بچه‌دار نمی‌شود و مهریه‌اش را به اجرا گذاشته است.مهریه‌ام را می‌‌بخشم تا شوهرم یک زن دیگر گرفته و بتواند دارای بچه شود؛ من کاملاً با این موضوع موافق هستم.من نفقه و مهریه هزار سکه‌ای‌ خود را می‌بخشم تا شوهرم آرزو به دل نماند و دارای فرزند شده و پدر شود.من هیچ درخواستی جزء ازدواج مجدد او ندارم و شوهرم باید این موضوع را به خاطر من قبول کند و زن بگیرد.

مرد 29 ساله در دادگاه حضور داشت و تصریح کرد: من چنین پولی ندارم که در قبال پرداخت مهریه زنم بدهم ، من حاضر هستم همسرم هر چیزی بخواهد انجام دهم ولی او مهریه هزار سکه‌ای‌اش را ببخشد.همسرم باید درک کند که من به خاطر او حدود 4 سال و نیم است که بدون فرزند در کنارش زندگی کردم.

زن تصریح کرد: من همه چیز را به شوهرم می‌بخشم تا او ازدواج مجدد کرده و دارای فرزند شود او باید تعهد دهد.

مرد این موضوع را قبول کرد.

قاضی رسیدگی کننده به این پرونده، مهریه هزار سکه‌ای را با درخواست زن، به مرد بخشید و همچنین پرونده را به کارشناس ارجاع داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها