به گزارش ایسنا ، سرهنگ مهدی یارندی افزود: در پی تماس تلفنی شهروندی با مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر اینکه فردی ، قصد خودکشی دارد ؛ ماموران انتظامی در محل مورد نظر واقع در میدان آزادگان کرج حضور یافتند.
یارندی افزود : مأموران پس از حضور متوجه شدند که فرد جوانی حدوداً 22 ساله در حالی که نیمه عریان است روی لبه دیوار پشت بام برج ایستاده و با پرتاب خود بر زمین قصد خودکشی دارد که با مشاهده این صحنه بلافاصله فرمانده یگان امداد شهرستان کرج به همراه کارشناسان مرکز مشاوره معاونت اجتماعی استان تهران به پشت بام و چند قدمی فرد مورد نظر رفتند.
وی اضافه کرد: کارشناسان پس از نزدیک شدن به فرد مذکور متوجه شدند که وی اقدام به خودزنی کرده است و از ناحیه شکم ، بازو، ران و پا خود را مجروح کرده است.پسر جوان هنگامی که متوجه حضور ماموران شد با چاقویی که در دست داشت مأموران را تهدید کرد که چنانچه نزدیک تر شوند یا رگ گردن خود را خواهد زد و یا خود را به پایین پرتاب خواهد کرد.
یارندی گفت: پس از مشاوره و گفتگوی نزدیک به 30 دقیقه کارشناسان مرکز مشاوره و فرمانده یگان امداد کرج با پسر جوان سرانجام وی آرامش خود را به دست آورد و درخواست یک نخ سیگار نمود که در حین تحویل دادن سیگار به وی مأموران توانستند او را غافلگیر و خلع سلاح کنند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تهران افزود: پس از دستگیری و انتقال فرد مورد نظر به مقر پلیس مشخص شد که و ی اعتیاد به مواد مخدر و قرص های روانگردان دارد و روز حادثه نیزقبل از اینکه تصمیم به خودکشی کند مواد مخدر مصرف کرده بود به همین خاطر در حالت تو هم به سر می برده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم