نابرده‌رنج به شبکه3 می‌آید

روایت افسانه‌های قدیمی در دهه60

کامبیز دیرباز حتما این روزها منتظر بازتاب بازی‌اش در سن پیری نادر در سریال «در چشم باد» است. او قبلا در مصاحبه با «جام‌جم» گفته بود نگران است چون نمی‌داند آیا مخاطبان «در چشم باد» او را با گریم سنگین که سن او را بالا برده است، خواهند پذیرفت یا نه اما انگار این دست نگرانی‌ها و بازتاب‌های بازی مقابل دوربین تلویزیونی از دید میلیون‌ها مخاطب برای دیرباز جذاب است، چون او بتازگی بازی در سریال تلویزیونی نابرده رنج را آغاز کرده است.
کد خبر: ۳۲۵۸۰۸

او در این سریال که علیرضا بذرافشان آن را برای شبکه 3 سیما کارگردانی می‌کند، نقش مرد جوانی به نام اسد را بازی می‌کند. اسد پسر زنی مهربان است که نقش او را ثریا قاسمی عهده‌دار است. این اولین بار است که کامبیز دیرباز مقابل قاسمی بازی می‌کند. پیش از این در سریال «در چشم باد» ماه‌چهره خلیلی نقش مادر دیرباز را بازی کرده است.

البته خلیلی برای بازی در نقش مادر نادر خیلی جوان بود، که به مدد چهره‌پردازی توانست از عهده این نقش برآید. اما قاسمی برای بازی در نقش مادر دیرباز سن و سال مناسبی دارد. بذرافشان پیش از این فیلمنامه سریال‌های «تب سرد»، «زیرزمین» و «خط قرمز» را نوشته است.

در «تب سرد» هم یکی از نقش‌های اصلی را کامبیز دیرباز بازی می‌کرد. داستان «نابرده رنج» در دهه 60 و زمان جنگ می‌گذرد، اما اسد به جنگ کاری ندارد و مثل قهرمانان افسانه‌های قدیمی، راهی سفر می‌شود تا گنجی را پیدا کند؛ سفری پرماجرا که حوادث جالبی را برای او رقم می‌زند.

در این سفر بازیگرانی مانند سیاوش طهمورث، سام درخشانی، مینا جعفرزاده، سحر دولتشاهی، افشین سنگ‌چاپ، میلاد کیمرام و صدرالدین حجازی نقش‌های مقابل اسد و مادرش را بازی می‌کنند.

تصویربرداری سریال «نابرده رنج» از اواسط اسفند در تهران آغاز شد و اکنون گروه تصویربرداری در کن مشغول کار هستند. در این لوکیشن خانه اسد قرار دارد. «نابرده رنج» را محمود رضایی تهیه می‌کند.

این سریال قرار است در آینده نزدیک روی آنتن شبکه 3 سیما برود، چون همزمان با تصویربرداری، تدوین آن را سیاوش کردجان آغاز کرده است.

مدیریت تولید این سریال پرلوکیشن را عبدالله شهباززاده به‌عهده دارد. از دیگر عوامل سازنده این سریال می‌توان به مدیرتصویربرداری: علی محمدزاده، صدابردار: امیر پرتوزاده، طراح چهره‌پردازی: محمد قومی، طراح صحنه و لباس: حسین مجد، دستیار اول کارگردان: مانی حق‌جو، برنامه‌ریز: علیرضا صالحی، دستیار کارگردان: رضا شریفی، مدیر تدارکات: علیرضا حق‌شناس و عکاس: پیمانه آباقی اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها