حاجی‌عبدالوهاب:

نرخ بیکاری در ایران 11.3 درصد است

معاون سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت کار و امور اجتماعی گفت: نرخ بیکاری در کشور بر اساس آخرین آمار موجود در پاییز گذشته، 11.3 درصد اعلام شده است.
کد خبر: ۳۲۴۹۹۵

حمید حاجی‌عبدالوهاب امروز در گفتگو فارس در سمنان اظهار داشت: با توجه به تغییراتی که در مرکز آمار انجام شده، هنوز آمار مربوط به زمستان گذشته اعلام نشده است.در مقایسه با سال گذشته افزایش نرخ بیکاری داشته‌ایم که امیدواریم با اجرای طرح اشتغال خانگی این نرخ را کاهش دهیم.

وی در مورد مشاغل خانگی اظهار داشت: بخش زیادی از سرمایه زمین‌گیر خرید مغازه، دفتر یا سوله و این امر سبب می‌شود در ابتدای آغاز کار بنگاه‌ها دچار مشکلات اقتصادی شوند.در مشاغل خانگی این مشکل وجود ندارد زیرا فرد دغدغه تهیه مکان برای فعالیت را ندارد و نیاز به سرمایه و مکان حذف می‌شود.نوع مشاغل خانگی به صورتی است که هیچ گونه مزاحمتی برای همسایه‌ها ایجاد نمی‌کند و اعضای خانواده با کمک هم می‌توانند آن را انجام دهند و از آن استفاده کنند.

معاون سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت کار و امور اجتماعی تصریح کرد: اکنون با خیل فارغ‌التحصیلان بیکاری روبه‌رو هستیم که می‌خواهند کار کنند ولی مشکل تامین سرمایه دارند.بسیاری از مهندسان راه و ساختمان و رایانه می‌توانند به راحتی در خانه مشغول به کار شوند.تمام این افراد باید در مجموع یک دفتر برای بازاریابی در خارج از منزل داشته باشند.

حاجی‌عبدالوهاب گفت: کارخانه‌دارها می‌توانند مواد خام اولیه را در اختیار افرا بگذارند تا در منازل قطعات را جمع‌بندی کنند و در اختیار کارخانه‌ها قرار دهند. در مورد عرضه محصولات مشاغل خانگی قرار است تا شهرداری‌ها بازارهایی را در شهرها ایجاد کنند تا محصول تولید منازل در آن بازارها ارائه شود.هم‌اکنون چنین بازارهایی در مازندران به اسم‌های چهارشنبه‌بازار و جمعه‌بازار برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: ایجاد این بازارها سبب می‌شود تا تولیدکنندگان محصولات خود را به طور مستقیم به مردم عرضه کنند و در این صورت واسطه‌ها حذف می‌شوند.

حاجی‌عبدالوهاب افزود: کاهش قیمت تمام شده محصولات، بالا رفتن کیفیت محصول، نظارت بیشتر بر تولید، در دست گرفتن بازارهای داخلی و خارجی و رقابت با محصولات رایج ساخت چین از مزیت‌های این بازارهاست.سازه آموزش به سه صورت است که صورت نخست عرضه مستقیم توسط خود تولیدکننده یا ارائه کننده خدمت در بازارچه‌های محلی است.

معاون سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت کار و امور اجتماعی افزود: صورت دوم این است که در قالب کارمزدی به بنگاه بالادستی متصل می‌شوند.صورت سوم نیز به این شکل است که افراد می‌توانند به صورت یک شرکت و مجموعه تجاری و تولیدی به صورت خوشه‌ای یا اتحادیه صنفی به هم متصل باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها