قالیباف :

دو ساله شدن شوراها منطقی نیست

شهردار تهران گفت: عمر دو ساله برای فعالیت شوراها منطقی نیست زیرا تا شوراها شکل بگیرند، کار خود را شروع کنند و شهردار منتخبشان را برگزینند سال بعد باید از مدیریت شهری خداحافظی کنند که این موضوع به نفع شهرها و شهروندان نیست.
کد خبر: ۳۲۱۹۵۳

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف امروز شنبه در حاشیه مراسم افتتاح رسمی ایستگاه فرهنگسرا در توسعه  شرقی خط 2 مترو تهران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر نظر وی در مورد تجمیع انتخابات شوراها و ریاست جمهوری چیست اظهار داشت: برای تمدید عمر شوراها دو نگاه وجود دارد، عده ای معتقدند عمر شوراهای فعلی باید دو سال تمدید شود و برخی دیگر معتقدند که باید انتخابات جدید انجام شود و برای 6 سال شوراهای بعدی به کار خود ادامه دهند، با این وجود در نگاه اولیه به نظر می رسد اگر عمر شوراهای شهر فعلی دو سال تمدید شود مناسب تر و به نفع مردم و شهرها باشد.

 قالیباف خاطرنشان کرد: همزمان شدن انتخابات ریاست جمهوری با شوراها از یک جهت مثبت بوده و از جهت دیگر شاید مثبت نباشد اما با توجه به اینکه باید در این مورد مفصل صحبت شود، اکنون نمی توان در مورد آن به تفصیل سخن گفت، در این مورد باید کارشناسی شود و این موضوع مسیر قانونی خود را طی کند.

 شهردار تهران با بیان این که در گذشته نیز گفته بودم که معتقدم شهرداران باید همزمان با شوراهای شهر به طور مستقیم توسط مردم انتخاب شوند، افزود: شهرداریها باید غیر سیاسی باقی بمانند و هیچ وقت حزبی نشوند و جز خدمت و رفاه مردم به چیز دیگری نیاندیشند.

 وی در ادامه در مورد افتتاح ایستگاه فرهنگسرا از توسعه شرقی خط 2 مترو گفت: با افتتاح این ایستگاه توسعه شرقی خط دو به انتها رسید، اما پس از افتتاح ترمینال جدید شرق در فازهای بعدی، این خط با عبور از سطح زمین تا محل ترمینال جدید ادامه مسیر خواهد داد.

 خط 4 مترو از میدان کلاهدوز تا اکباتان مهرماه افتتاح می شود

 قالیباف تصریح کرد: امسال همچنین از خط 4 مترو حد فاصل شهید کلاهدوز تا اکباتان در غرب بهره برداری می شود که تمام تلاش خود را می کنیم این بخش از خط 4 تا مهرماه و پیش از آغاز سفرهای دانش آموزی و دانشجویی تکمیل و به بهره برداری برسد، اما در هر صورت برنامه ریزیهای صورت گرفته برای این خط تا منتهی الیه غربی شهر در اکباتان تا پایان سال انجام شده است.

وی افزود: با توسعه غربی خط 4، مسافران خط 5 ( کرج - تهران) به غیر از ایستگاه صادقیه می توانند از ایستگاه جدید خط 4 که با این خط تقاطع دارد برای ورود به شبکه داخلی مترو استفاده کنند که این امر کاهش ازدحام در ایستگاه صادقیه و خط 2 را نیز به همراه دارد.

 قالیباف در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که برای توسعه فضاهای سبز در بدنه بزرگراهها در سالجاری چه طرحی در دستور کار دارید، گفت: توسعه فضای سبز در حاشیه و بدنه بزرگراه ها و ساماندهی مجموعه بزرگراه های شهر از اولویت های کاری امسال شهرداری تهران است، همچنین ساماندهی رود دره ها نیز به عنوان مکانهایی گردشی و تفریحی با جدیت دنبال می شود.

 شهردار تهران با تاکید بر این که در پیشرفت و توسعه شهر و انجام پروژه های مختلف مشارکت و همکاری مردم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، افزود: تعامل شهروندان و شهرداری از مهمترین موضوعاتی است که در پیشبرد پروژه ها نقش دارد، چنانچه اگر پروژه ای اعتبارات لازم را داشته باشد اما شهروندان برای اجرایی شدن آن همکاری لازم را با مدیریت شهری نداشته باشند پروژه با مشکل مواجه می شوند.

 وی خاطرنشان کرد: به طور مثال درتولید زباله هر یک از شهروندان اگر روزانه 100 گرم کمتر تولید کنند، کار بزرگی برای شهروندان نیست، اما تفاوت آن در کل شهر تولید چند صد تن زباله کمتر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها