در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
هیلاری کلینتون روز یکشنبه 11 آوریل، به شبکه های تلویزیونی آمریکا گفت که دولت آمریکا هنوز حامد کرزای را یک متحد قابل اعتماد می داند.
رابرت گیتس نیز گفت روابط کاری با رئیس جمهوری افغانستان بر اساس برنامه کاملا به خوبی پیش می رود.
حامد کرزای اخیرا گفته بود که آمریکا تلاش می کند افغانستان را تحت تسلط خود درآورد.
وی در یک سخنرانی اش در کمیسیون انتخابات این کشور، مقام های غربی را به دست داشتن در تقلب در انتخابات متهم کرده و گفته بود "دخالت ویرانگر خارجیها" در امور کشورش همچنان ادامه دارد.
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در سفر دو هفته قبل خود به کابل، از همتای افغانش دعوت کرده بود تا به واشنگتن سفر کند.
اما در پی انتقاد بی سابقه حامد کرزای از متحدان غربی اش در کمیسیون انتخابات افغانستان، روابط این کشوربا متحدان غربی اش از جمله آمریکا به تیرگی گرائید.
مقامهای آمریکایی گفته بودند که اگر رئیس جمهوری افغانستان همچنان به انتقاد از غرب ادامه دهد، ممکن است در مورد سفر از پیش برنامه ریزی شده او به واشنگتن تجدید نظر کنند.
دولت افغانستان متعاقبا کوشید در تماس با متحدان غربی خود نگرانی آنها را برطرف کند و حامد کرزای شخصا در تماس با هیلاری کلینتون تلاش کرد او را قانع کند که سخنرانی اش در کمیسیون انتخابات تأثیری بر روابط خوب دو کشور نمی گذارد.
اندکی بعد آمریکا اعلام کرد که انتظار دارد سفر حامد کرزای رئیس جمهوری افغانستان به واشنگتن تا یک ماه دیگر انجام شود.
بی بی سی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: