یک متخصص تغذیه خبر داد

عمر طولانی با خوردن سیب

یک مریم مرادف متخصص تغذیه گفت: پکتین موجود در سیب با اتصال به اسیدهای صفراوی باعث کاهش کلسترول بد خون می‌شود. دشمن فشار خون بالا ، دیابت و بیماری‌های قلبی است و در مجموع مصرف مداوم آن عمر را طولانی می‌کند.
کد خبر: ۲۹۵۶۳۵

این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس افزود: سیب حاوی مقادیر خوبی از نوعی فیبر به نام (پکتین) است. پکتین از دسته فیبرهای محلول است و زمانی که مرطوب می‌شود ، چسبنده و غلیظ می‌شود.

وی گفت: افزودن پکتین به رژیم غذایی باعث کاهش سطح کلسترول بد خون می‌شود. علت این امر ممکن است، اتصال پیدا کردن پکتین سیب به اسیدهای صفراوی باشد که به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند.

این متخصص تغذیه افزود: البته باید توجه شود که تنها پکتین نمایانگر قدرت کاهش کلسترول سیب نیست و سیب صرف نظر از داشتن پکتین با سایر موادی که دارد، خود باعث کاهش کلسترول می‌شود.

مراداف اضافه کرد: سیب به دلیل داشتن پتاسیم و منیزم بالا در کاهش فشار خون مؤثر است. سیب منبع خوبی از انواع ویتامین‌هاست که افزودن آن به رژیم غذایی نه تنها به سالم ماندن بدن کمک می‌کند بلکه طول عمر را افزایش می‌دهد.

وی افزود: سیب بیشترین میزان مواد مفید که نه تنها خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد بلکه انسان را از ابتلا به بیماری‌های عروقی و قلبی حفظ می‌کند،دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها