در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
دکتر شهاب در گفتگو با مهر در خصوص جواب آزمایش ام ار ای بازیکنان تیم زیر 17 سال گفت: امروز با حضور در کمیته پزشکی فیفا از 4 بازیکن ایران آزمایش MRI برای تشخیص سن واقعی آنها گرفته شد که خوشبختانه همه آنها 6 ماه کمتر از سن قانونی هستند.
وی اضافه کرد: مسئول کمیته پزشکی فیفا به همین دلیل از فدراسیون فوتبال و کادر فنی تیم ملی ایران تقدیر کرد که بازیکنان انتخاب شده توسط آنها قانونی بوده و حتی از سن مد نظر فیفا 6 ماه کمتر سن دارند.
از سوی دیگر ساعت 10:30 دقیقه صبح امروز بازیکنان تیم ایران به مدت 30 دقیقه در محوطه اطراف هتل آمبر تمرین سبکی را انجام دادند که این تمرین در محوطه بسیار زیبایی برگزار شد.
بازیکنان ساعت 18:30 برای انجام تمرین به ورزشگاه اسوئنه رفته و در یکی از زمینهای تمرین این ورزشگاه، نخسین برنامه آماده سازی خود را پس از پیروزی برابر گامبیا برگزار می کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: