قبض جرایم رانندگی الکترونیکی می‌شود

گروه جامعه: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از صدور برگ جریمه الکترونیکی تا پایان سال خبر داد و گفت: با الکترونیکی شدن برگه‌های جریمه، میزان اشتباهات ماموران و برخورد فیزیکی آنها با رانندگان خاطی کاهش می‌یابد. به گزارش ایرنا، سردار اسکندر مومنی همچنین از اجرای طرح گواهینامه هوشمند خبر داد و گفت: رویکرد پلیس راهنمایی و رانندگی، ارائه خدمات به شهروندان به صورت الکترونیکی است.
کد خبر: ۲۸۵۹۹۸

قبوض جریمه الکترونیکی توسط ماموران راهنمایی و رانندگی از طریق دستگاه‌های الکترونیکی کوچکی مشابه دستگاه‌های کارتخوان عابربانک‌ها، صادر می‌شود.

با این سیستم، ماموران در صورت مشاهده تخلف راننده، شماره خودروی وی را برداشته و با وارد کردن آن در دستگاه از طریق اتصال با مرکز، در کوتاه‌ترین زمان جریمه برای راننده خاطی ثبت می‌شود.

در روش الکترونیک مامور راهنمایی و رانندگی به کمک اطلاعات دریافتی از مرکز، به فهرست کاملی از تخلف‌های قبلی راننده دست یافته و با صدور پرینت، این فهرست را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها