در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری مهر قاسم نوده فراهانی در جمع خبرنگاران گفت: شورای اصناف کشور آمادگی خود را برای توزیع گوشت قرمز و مرغ گرم در سطح شهر به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده است.
وی افزود: این در حالی است که قیمت گوشت طی چند روز گذشته بالا رفته و بر همین اساس شورای اصناف پیشنهادی به وزارت جهاد کشاورزی ارائه کرده است که اگر شرکت پشتیبانی امور دام محموله ای در انبارهای خود دارد، توزیع آن را به اصناف بسپارد.
رئیس شورای اصناف کشور گفت: 200 واحد صنفی فروشندگان گوشت وجود دارد که به سازمان دامپزشکی معرفی شده اند. از سوی دیگر توزیع گوشت قرمز منجمد برزیلی و گوشت مرغ نیز به ترتیب به ازای هر کیلوگرم 5000 تومان و 2050 تومان نیز توسط اصناف از شنبه هفته گذشته آغاز شده است.
وی تصریح کرد: در مجموع 30 استان کشور و 317 مجمع امور صنفی برای توزیع گوشت قرمز و مرغ اعلام آمادگی کرده اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: