دستگیری اعضای باند جعل اسناد خودروهای دزدی

گروه حوادث: با تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی استان قم، گروهی از سارقان خودرو که با دستکاری نمره و سند خودروهای سرقتی اقدام به فروش آنها می‌کردند، دستگیر و روانه زندان شدند. سرهنگ حسینی، رئیس پلیس آگاهی استان قم در بیان جزئیات این خبر گفت: در پی اعلام پلیس آگاهی شهرستان شیراز مبنی بر این که در جریان رسیدگی به پرونده‌ای در آن استان مشخص شد 2 دستگاه خودروی پژو 405 با تغییر سند و نمره در قم تردد می‌کنند، کارآگاهان پلیس آگاهی استان قم اقدامات لازم را شروع کردند و توانستند خودروهای مذکور را شناسایی و توقیف کنند.
کد خبر: ۲۶۲۸۹۰

پس از انجام امور کارشناسی روی خودروها، مسروقه بودن خودروها محرز و سوابق آنها مشخص شد در قدم بعدی با تحقیق از مالکان جدید خودروها، نمایشگاه‌های فروشنده این خودروها شناسایی شدند.

در قولنامه‌های فروش این خودروها که در بنگاه موجود بود، نام فردی به عنوان فروشنده به چشم می‌خورد که صاحبان خودروها این فرد را ندیده بودند. تکرار نام فرد مذکور در چند قولنامه دیگر، سبب مطلع شدن از وجود تعدادی خودروی مشکوک دیگر نیز شد که با تلاش پیاپی کارآگاهان، تمامی آن خودروها نیز شناسایی و توقیف شدند و از طریق کارشناسان تشخیص هویت مورد کارشناسی قرار گرفتند و با استخراج شماره‌های اصیل و ردیابی قطعات مشخص شد تمامی آنها مسروقه هستند.

کارآگاهان که خود را در برابر گروه بسیار ماهری در تغییر نمره و سند خودروهای سرقتی می‌دیدند، به تلاش‌های شبانه‌روزی خود ادامه دادند تا این که موفق شدند عده‌ای از این افراد را حین تحویل این‌گونه خودروها به نمایشگاه شناسایی و دستگیر کنند.

در نهایت متهمان تحویل مقامات قضایی شده و با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند و تحقیقات جهت شناسایی و دستگیری دیگر افراد این گروه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها