655 میلیارد ریال برای تجهیز صدا و سیمای فارس

هیات وزیران در جهت خرید ، نصب و راه اندازى تجهیزات مورد نیاز ایستگاههاى رادیویى و مرکز سیماى استان فارس، 655 میلیارد و 500 میلیون ریال براى تجهیز صدا و سیماى این استان اختصاص داد.
کد خبر: ۲۵۴۵۹۳

به گزارش واحد مرکزی خبر ، هیات وزیران در جلسه اى که در مرکز استان فارس تشکیل شد ، سازمان صدا و سیما را موظف کرد با هماهنگى معاونت برنامه ریزى و نظارت راهبردى ریاست جمهورى به اختصاص 655 میلیارد و 500 میلیون ریال براى فعالیت‌هایى چون احداث 250 ایستگاه ماهواره‌اى و تجهیز آنها، تبدیل 120 ایستگاه تک برنامه اى به 4 برنامه‌اى ، پوشش شبکه هاى fm در 75 شهر استان و خرید ، نصب و راه اندازى فرستنده دیجیتال در ایستگاه مهارلو اقدام کند.

بر اساس این مصوبه، صدا و سیما موظف شده است با بالا بردن قدرت شبکه‌هاى آموزشى ، خبر و قرآن در شهرهاى استان، بالابردن قدرت شبکه‌هاى رادیویى در شهرستانهاى استهبان ،‌سپیدان ،‌بوانات و لارستان و اجراى شبکه کابلى در50 نقطه روستایی، اقدامات لازم را براى اجراى برق ایمن درایستگاه مهارلو، تامین ups جهت مرکز فارس و 5 ایستگاه پدرقدرت TV ، تامین یک دستگاه واحد سیار رادیویی، بازسازى 3 استودیوى تلویزیونی، اجراى اتوماسیون سیما و آرشیو،‌ اجراى طرح اتوماسیون صدا و تصویر بین مرکز و 8 دفتر خبرى و راه اندازى مونیتورینگ مرکز فارس انجام دهد.

بر این اساس، دولت صدا و سیما را مکلف کرده است یک دستگاه واحد سیار SNG را تامین کند و علاوه بر‌ احداث استودیو انیمیشن وچهاست مربوط به انیمیشن ، استودیو ویژه بخش مراسم حرم مطهر، تولید سریال احمد بن موسى و میرزاى شیرازى و انیمیشن را راه اندازى کند و با ایجاد مرکز فیبر نورى و اجراى فیبر نورى در سه نقطه شهر شیراز ، به احداث ساختمان ادارى مرکز ، بازسازى مجتمع باشگاه خبرنگاران جوان ، بازسازى مجتمع اقامتی،‌ماموریتى و درمانى و بازسازى ساختمان مرکزى اقدام کند.

این مصوبه را پرویز داودی، معاون اول رییس‌جمهور، برای اجرا ابلاغ کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها