نوری المالکی:

بعثی ها هرگز به قدرت باز نخواهند گشت

نخست وزیر عراق تاکید کرد که بعثی ها هرگز به قدرت و حکومت باز نخواهند گشت زیرا دولت عراق بر قانون اساسی استوار است.
کد خبر: ۲۴۵۰۴۶

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الصباح، نوری المالکی شب گذشته در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت الله محمد باقر صدر و خواهر وی اظهار داشت: کسانی که گمان می کنند حزب بعث در روند سیاسی عراق شریک خواهد بود در توهم به سر می برند.

وی خاطرنشان کرد که اعضای حزب بعث شرکای خود را در این حزب در صورت بروز اختلاف با آنها به قتل می رسانند بنابراین چگونه می توان با آنها تعامل داشت.

المالکی کسانی که دستشان به خون کسی آلوده نیست و از وابستگی به حزب بعث ابراز تنفر کرده اند را تشویق کرد که به کشور خود باز گردند زیرا عراق آغوش خود را به روی فرزندانش می گشاید.

نخست وزیر عراق با بیان این مطلب افزود: روند آشتی ملی راه و روش ما است و کسی که می خواهد در این امر شریک باشد باید به روند سیاسی و عراق متحد و دموکراتیک ایمان داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها