در آستانه نوروز مطرح شد

افزایش نرخ هتل‌ها در ابهام

دبیر جامعه هتلداران با تکذیب خبری مبنی بر گران شدن 30 درصدی نرخ هتل‌ها در نوروز که پیشتر منتشر شد، تاکید کرد: قیمت هتل‌ها از آبان امسال تاکنون ثابت بوده است و مردم باید موارد تخلف را بلافاصله به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اطلاع دهند.
کد خبر: ۲۴۱۹۱۳
به گزارش «جام‌جم»، روز گذشته یکی از آژانس‌های خبری در گفتگو با یک کارشناس گردشگری اعلام کرد: انجمن هتلداران اعلام کرد نرخ هتل‌ها طی سال جاری به رغم این‌که 30 تا 50 درصد افزایش پیدا کرده بود 30 درصد دیگر نیز گران می‌شود.

بر اساس این گزارش، تقی آقایی کارشناس ارشد توریسم در ارتباط با وضعیت ورود گردشگران خارجی به کشور گفت: طی 8 ماه اول امسال وضعیت ورود توریستها خوب بوده است، اما از آن زمان به بعد با توجه به گران شدن نرخ مراکز اقامتی و هتل‌ها وضعیت بد شد و بیم آن می‌رود که بدتر نیز شود.

افزایش نرخ هتلها!

این کارشناس‌ارشد توریسم از افزایش مجدد نرخ هتل‌ها خبر داد و تاکید کرد: به‌رغم این‌که در سال جاری نرخ هتل‌ها 30 تا 50 درصد افزایش پیدا کرده بود، اما هفته گذشته مجددا توسط انجمن هتلداران به ما اعلام شد که 30 درصد نرخ هتل‌ها گران می‌شود.

این در حالی است که در تمام کشورهای دنیا به‌دلیل مشکلات اقتصادی موجود به منظور جذب توریست نرخ هتل‌ها 30 تا 50 درصد پایین آمده است، اما در ایران خلاف این موضوع اتفاق افتاده است.

همچنین این نکته نیز به این گزارش اضافه شده بود که چندی پیش دبیر جامعه تخصصی تورگردانان عنوان کرده بود تعداد تورهای ورودی به کشور با توجه به افزایش 35 درصدی نرخ هتل‌ها در سال‌جاری بشدت کاهش یافته و چنانچه وضعیت به همین روند ادامه پیدا کند، به طور کلی تورهای ورودی لغو خواهد شد و دیگر هیچ توریستی به کشور وارد نمی‌شود.

ابراهیم پورفرج  بیان کرده بود که با وجود افزایش قیمت‌ها کیفیت خدمات پایین آمده و این نابسامانی را نه سازمان میراث فرهنگی و نه هتلداران هیچ‌کدام بر عهده نمی‌گیرند و هیچ توجهی نیز به این موضوع نمی‌شود.

تکذیب می‌کنیم

در پی انتشار این خبر، خسرو ایرانپور، دبیر جامعه هتلداران در گفتگو با «جام‌جم» افزایش نرخ هتل‌ها را تکذیب کرد و گفت: همانطور که پیشتر اعلام کرده‌ایم نرخ هتل‌ها هیچ افزایشی نداشته است.

به گفته وی، نرخ دقیق هتل‌ها در سایت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به نشانی
http://www.ichto.ir  وhttp://www.stsi.ir  اعلام شده است و مردم می‌توانند در صورت مشاهده هر نوع تخلفی، مراتب را از طریق همین سایت و شماره تلفن‌های ارتباطات مردمی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گزارش کنند.

اعلام نرخ ثابت هتل‌های ایران از آبان امسال در شرایطی رخ می‌دهد که تورگردانان در گفتگو با «جام‌جم» در اوایل اسفند سال‌جاری، دلیل گران شدن نرخ تور‌ها را افزایش نرخ هتل‌ها اعلام کرده بودند.

قرار ما، بعد از نوروز

به هر حال اظهارات ضد و نقیض مسوولان درباره گران شدن یا نشدن هتل‌ها نشان می‌دهد برای کشف حقیقت ماجرا ناچاریم تا پایان نوروز صبر کنیم و ببینیم مردم در‌این‌باره چه می‌گویند چون گزارش‌های مردمی همیشه صادقانه‌تر و بیطرفانه‌تر از دیگر گزارش‌هاست. پس قرار ما بعد از نوروز!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها