حادثه خونین رانندگی

5 کشته در جاده مهربان ـ دوزدوزان

بر اثر وقوع حادثه رانندگی در جاده مهربان ـ دوزدوزان، پنج نفر کشته و مجروح شدند.
کد خبر: ۲۴۰۱۴۲

به گزارش فارس، در این حادثه رانندگی که حوالی بعد از ظهر امروز در جاده مهربان ـ دوزدوزان و در نزدیکی پل آجی‌چای روی داد، بر اثر برخورد یک دستگاه پیکان ‌سواری با یک دستگاه نیسان، راننده پیکان ‌سواری که به شدت مجروح شده بود پس ار انتقال به بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان سراب به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

براساس این گزارش، همچنین چهار سرنشین پیکان سواری نیز به شدت آسیب دیدند که توسط آمبولانس‌های فوریت‌های پزشکی 115 مهربان، دوزدوزان و هریس و آمبولانس مرکز بهداشتی و درمانی مهربان به بیمارستان‌های تبریز اعزام شدند که حال یکی دیگر از مصدومان حادثه وخیم گزارش شده است.

کارشناسان پلیس راه سراب ـ تبریز با حضور در محل حادثه به بررسی علل و جزئیات این حادثه پرداختند.

در حال حاضر هیچ مرجع و نهادی بر فعالیت تاکسی‌های بین شهری در شهر مهربان نظارت نمی‌کند و همه روزه به تعداد رانندگان در مسیر مهربان ـ سراب و مهربان ـ تبریز افزوده می‌شود بدون آنکه یک مرجع و یا نهادی مجوز فعالیت برای آنها صادر کرده و مدارک رانندگان از قبیل بیمه شخص ثالث و حتی داشتن گواهینامه راننده را کنترل کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها