هفته فیلم ایران در مانیل برگزار می‌شود

هفته فیلم جمهوری اسلامی ایران با حضور کارگردان بنام کشورمان از جمله سید رضا میرکریمی، علی مجتبی روزبهانی سفیر ایران در فیلیپین و جمعی از شخصیت های فرهنگی فیلیپین از جمله شهردار مانیل 12اسفند در موزه شرکت بیمه این کشور در مانیل افتتاح می شود.
کد خبر: ۲۳۸۳۳۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در طول برگزاری هفته فیلم، 5 فیلم از ساخته های بلند سینمایی این کارگردان به نامهای :« زیرنورماه »،« به همین سادگی »، « کودک وسرباز»، « اینجا چراغی روشن است » و« خیلی دور،خیلی نزدیک » که در جشنواره های داخلی وبین المللی جوایز ارزنده ای به دست آورده‌اند، نمایش داده می شود و مورد بررسی و نقد دانشجویان رشته فیلمسازی و منتقدین قرارخواهند گرفت.

این هفته فیلم به همت رایزنی فرهنگی ایران در مانیل و با همکاری مرکز فستیوال بین المللی فیلم سینه مانیلا ، انستیتو فیلم دانشگاه یوپی و شورای توسعه فیلم دفترریاست جمهوری فیلیپین برگزار می‌شود و همزمان با برگزاری آن، بازدید از کارگاه‌های فیلمسازی فیلیپین و میزگرد با حضور دست اندرکاران سینمای این کشور برگزار می شود و کارگاه‌های عملی و پرسش و پاسخ با دانشجویان رشته فیلمسازی نیز با حضور میرکریمی از برنامه های این هفته فیلم خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها