ساخت پوسته برای گوشی‌های ‌SE

در شماره‌های گذشته، برنامه ساخت پوسته برای گوشی‌های سیمبین ‌3v60S‌ را معرفی کردیم که مخصوص گوشی‌های نوکیا بود. امروز قصد معرفی برنامه‌ای را داریم که قابلیت ساخت پوسته برای اکثر گوشی‌های ‌SE‌ را داراست.
کد خبر: ۲۲۹۲۱۶

این برنامه قادر است علاوه بر ساخت پوسته برای گوشی‌های ‌SE‌ با سیستم‌عامل ‌3.0 UIQ‌، پوسته‌هایی برای دیگر گوشی‌های این برند ساخته و تولید کند. نام این برنامه ‌Themes Creator‌ بوده و آخرین نسخه عرضه شده آن 3.2 است. این برنامه برخلاف برنامه معرفی شده قبلی که در محیط گوشی اجرا می‌شد، در کامپیوتر اجرا می‌شود. پس برای شروع کار کافیست آن را دریافت کرده و در کامپیوتر خود نصب کنید.

‌3.2 Themes Creator V‌

پس از نصب و اجرا، شما ابتدا باید نوع گوشی خود را که می‌خواهید برای آن پوسته بسازید، انتخاب کنید. برای این کار از گزینه ‌1P‌ استفاده می‌کنیم، اما باید توجه داشت که ساخت بقیه مدل‌ها نیز تقریبا به‌همین صورت بوده و تفاوت خاصی ندارند. برای انتخاب بر روی گزینه‌ File‌ و سپس ‌Change Phone‌ کلیک کنید. لیستی حاوی گوشی‌های که توسط این برنامه پشتیبانی می‌گردد، برای شما نمایش داده می‌شود تا شما گوشی خود را انتخاب کنید. بعد از انتخاب عکس گوشی شما در سمت راست، قسمت پایین برنامه نمایش داده می‌شود. حال باید قسمت‌های مختلف را بر اساس دلخواه خود تغییر دهید که ما در زیر به آنها خواهیم پرداخت.

‌Standby‌: در این قسمت شما باید عکس را برای پس زمینه گوشی خود انتخاب کنید. این سایز بر اساس نوع گوشی و اندازه صفحه نمایش شما تفاوت دارد. برای این کار با برنامه‌های مخصوص ادیت عکس یک عکس را به اندازه دلخواه برش داده و سپس با پسوند ‌Gif‌ ذخیره کنید و سپس با گزینه ‌Import‌ در قسمت ‌Wallpaper‌ وارد سازید. همچنین برای یک محافظ صفحه نمایش نیز عکسی را انتخاب کرده و با روش بالا در قسمت ‌Screensaver‌ وارد کنید. ‌ ‌

‌App Launcher‌: در این قسمت شما‌ می‌توانید تغییراتی را در قسمت برنامه‌های گوشی خود بدهید. بدین ترتیب که کلیه تغییرات اعمال شده این قسمت زمانی نمایان خواهد شد که شما به قسمت برنامه در گوشی خود بروید.

‌List View‌: این قسمت مربوط به جایی‌ می‌شود که گزینه‌های آن به‌صورت واژه‌های پشت سر هم نمایش داده‌ می‌شود که‌ می‌توان به‌عنوان مثال، به قسمت دفترچه تلفن گوشی خود اشاره کرد. در این جا شما‌ می‌توانید رنگ‌بندی و یا اندازه جعبه‌های مختلف را به دلخواه تغییر و شکل آنها را نیز عوض کنید.

‌Menu‌: همان‌طور که از اسمش پیداست، تغییرات در این قسمت زمانی نمایان خواهد شد که شما منو‌های مختلف در قسمت‌های مختلف را باز کنید. ‌ ‌

‌Dialug‌: در این قسمت شما‌ می‌توانید کلیه صفحات محاوره‌ای را تغییر دهید. صفحات محاوره‌ای آنهایی هستند که به‌صورت دسته‌ای و پشت سر هم نمایش داده‌ می‌شوند و برای شلوغ‌نشدن یک ‌Menu‌ به‌کار‌ می‌روند. ‌ ‌

‌Calender‌: همان‌طور که از نام این قسمت پیداست، شما‌ می‌توانید تقویم را به‌صورت دلخواه خود تغییر داده و اندازه‌های دلخواه خود را در آن پیاده سازید. ‌ ‌

‌Miscellaneous‌: مخصوص قسمت‌هایی است که نه به منو‌ها شبیه هستند و نه به کادر‌های محاوره ای. این قسمت‌ می‌تواند شامل بخش تنظیم صدا برای گوشی و یا هر چیز دیگری باشد. ‌ ‌

‌Sounds‌: قسمت جذاب ساخت یک پوسته همین قسمت بوده و شما در اینجا‌ می‌توانید صدا‌های مختلف را به‌دلخواه بر روی قسمت‌های مختلف گوشی خود، با عوض کردن یک پوسته تغییر دهید. شما در اینجا‌ می‌توانید صدا‌هایی از جمله صدای ایمیل جدید، تماس، زنگ بیدارباش، زنگ پیامک و ... را تغییر دهید. اما باید توجه داشته باشید که نباید حجم آنها بالاتر از 500کیلوبایت باشد زیرا ممکن است پوسته ساخته نشود و یا بعد از ساخته شدن حجم بسیار بالایی پیدا کند. ‌ ‌

‌Author‌: در این قسمت شما قادرید پوسته را با مشخصات خود ثبت کنید تا در هنگام نصب مشخصات سازنده آن نمایش داده شود. ‌ ‌

حال کافی است برای مشاهده پوسته از منو‌های بالای برنامه، گزینه ‌Preview‌ را انتخاب کنید تا محیط پوسته را به شما نمایش دهد.

برای ذخیره آن هم کافی است از دکمه ‌Save as‌ استفاده کنید. همان‌طور که دیدید کار سختی نبود و شما‌ می‌توانید همین امروز با دریافت نسخه‌ای از این برنامه اقدام به ساخت یکی از آنها کنید. ‌ ‌

اشاره به این نکته ضروری است که در تمامی قسمت‌های معرفی شده، محیطی وجود دارد که شما را قادر‌ می‌سازد کلیه ریزه کاری‌های آن صفحه را تغییر دهید. این ریزه‌کاری‌ها‌ می‌تواند شامل هر چیزی که فکر‌ می‌کنید باشد. از رنگ بندی و تغییر اندازه فونت‌ها گرفته تا عوض کردن اسکرول‌ها و نقش‌های پشت آیکون‌ها و ... !

اما باید توجه داشت که اینها همگی به سلیقه و ذوق هنری شما بستگی دارد و این‌که تا چه اندازه دوست دارید وقت برای یک پوسته صرف کنید. اما تغییر همه آنها واجب و ضروری نیست. اگر آنها را بدون تغییر باقی بگذارید، به حالت پیش‌فرض برنامه ساخته خواهند شد و مشکل خاصی برای پوسته شما به‌وجود خواهند آورد.

http://forum.persianmobiles.com/sony-ericsson-mobile-phones/14646-theme-creator.html

پژمان عاملی فرد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها