در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، این دستاورد جدید علمی - پزشکی در دانشگاه میشیگان آمریکا ارائه شده است به گفته ارائه کنندگان این دستاورد، می تواند به ایجاد تحولی نوین در درمانهای خونی امیدوار شد.
نخستین مغز استخوان مصنوعی جهان می تواند به صورت پیوسته سلولهای خونی قرمز و سفید مورد نیاز خون تولید کند.
دانشمندان معتقدند با استفاده از این مغز استخوان مصنوعی می توان آزمایشات ساده تر دارویی را انجام داد.
همچنین بررسی دقیق تر نواقص سامانه دفاعی بدن و تولید مستمر گلبولهای قرمز و سفید خونی از دیگر مزایای این فناوری نوین به حساب می آید.
این محصول جدید بر روی چارچوب های سه بعدی تولید شده و تکثیر می شود البته قرار نیست از این مغز استخوان برای پیوند زدن به بدن بیماران نیازمند استفاده شود بلکه از آن برای بررسی های خونی در محیط های آزمایشگاهی استفاده خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: