ضرغامی:

اصلاحات ساختاری رادیو در راه است

مهندس ضرغامی ، رئیس سازمان صدا و سیما گفت: اصلاحات ساختاری در رادیو نیز مانند تلویزیون انجام می‌شود.
کد خبر: ۲۱۹۶۲۰
سید عزت الله ضرغامی در گفت‌وگو با فارس گفت: حوزه صدا نیز مانند حوزه سیما متحول خواهد شد و در حال حاضر مرحله برنامه‌ریزی خود را می‌گذراند.

وی افزود: اصولا اصلاحات در همه بخش‌ها متناسب با افق رسانه انجام می‌شود. مثلا حوزه فنی ما بیشترین حجم اصلاحات ساختاری را انجام داده که از نظر من حوزه بسیار مهمی است و بسیار پیچیده است. 

او گفت: منتها در فضای بیرون که بخش‌های هنری و فرهنگی سیما و رادیو اهمیت بیشتری دارد، خیلی به بخش فنی توجهی نمی‌شود. یکی از بخش‌های بسیار عظیم و حساس سازمان بخش فنی است و بیشترین ساختار از نظر ادغامات، تغییر ساختار و رویکردهای جدید در حوزه فنی است اما حساسیت موضوع مورد توجه نیست.

ضرغامی تصریح کرد: بر اساس افق رسانه، اصلاح ساختار مبتنی بر اهداف سازمانی و اولویت‌ها و متناسب با وضعیت موجود و نیازهایی که وجود دارد، معاونت‌ها تغییر ساختار می دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها