در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در برخی نقاط جهان دانههای «به» را خشک میکنند و به همراه مقدار کمی آب میپزند که بهعنوان داروی سرفه کاربرد دارد.
به ملین است و به کوچک کردن شکم کمک میکند. آب میوه آن برای معالجه اسهال خونی و خونریزی معده تجویز میشود. استفاده از جوشانده پوست «به»، به صورت ماسک برای رفع چین و چروک توصیه شده است. به بوی بد دهان را از بین میبرد. مربای به برای نرم کردن گلو و درمان سرفه و تنگی نفس سودبخش است.
ضماد برگ و میوه «به» برای از بین بردن ورم چشم مفید است. از این ضماد میتوان برای رفع سوزش محل نیش حشرات سمی استفاده کرد. ضماد برگ «به» به تنهایی برای معالجه زخمهای چرکی مفید است. کرک روی پوست میوه «به» بسیار قابض است.
به دانه بیشتر از انواع جنگلی «به» به دست میآید. لعاب دانه آن در نرم کردن سینه و درمان سرفه شهرت زیادی دارد. لعاب آن گلو را نرم میکند و تب را تسکین میدهد. سوزش دهان و زبان را درمان میکند و یبوست را برطرف میکند. لعاب «بهدانه» برای آفتابزدگی نافع است.
شما که به دریا میروید قبلا پوست خود را با لعاب به دانه نرم کنید تا از آفتاب زدگی شدید جلوگیری شود. جویدن «بهدانه» کندی دندان را برطرف میکند. لعاب «بهدانه» در عطرسازی هم استفاده میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم