از دور - از نزدیک

پسر 9 ساله تا 3 کیلومتر رانندگی کرد

رویترز: یک پسر 9 ساله در ژاپن، خودروی والدینش را که در پارکینگ خانه بود و سوئیچ آن در خودرو جامانده بود، سوار شد و 3 کیلومتر رانندگی کرد تا به دیدار مادربزرگش برود. به گزارش خبرگزاری کیودو، پسربچه به پلیس گفت که رانندگی را از پدرش و بازی‌های رایانه‌ای آموخته بود. عابری پیاده به پلیس تلفن زد و گفت خودروی بدون راننده‌ای را دیده که در خیابان حرکت می‌کرد.
کد خبر: ۲۱۵۳۲۳

به گفته سخنگوی پلیس، قد پسربچه آنقدر کوتاه بود که از بیرون خودرو، او را نمی‌دیدند. پسربچه پس از آن که راه را گم کرد، خودرو را در پارکینگ یک فروشگاه متوقف کرد.

پلیس به والدین پسربچه هشدار داد که بیشتر مراقب خودروی خود باشند.

ماجرای زن جان‌‌دوست و روباه‌

خبرگزاری فرانسه:‌ زنی پس از این‌که روباهی به او حمله کرد و گازش گرفت، او را محکم بغل کرد و یک مایل دوید تا خودش و روباه را به بیمارستان برساند و مطمئن شود که روباه هار بوده یا نه؟

این زن در حال دویدن و ورزش کردن در یکی از پارک‌های جنگلی اطراف آریزونای شمالی بود که با روباهی روبه‌رو شد.

روباه به او حمله کرد و بازویش را گاز گرفت. زن بدون این‌که دندان‌های فرورفته روباه در بازویش را از خود جدا کند، او را محکم در بغل گرفت و یک مایل با سرعت تا نزدیک‌ترین بیمارستان دوید تا تحت آزمایش قرار بگیرد و مطمئن شود روباه هار بوده است یا نه؟

بعد از رسیدن به بیمارستان، زن به پزشکان توضیح داد که این روباه به او خیره شد، سپس بازویش را گاز گرفت و صورتش را زخمی کرد، حالا او می‌خواهد مطمئن شود که روباه هار است یا نه. پزشکان پس از انجام آزمایش، به این زن جان‌دوست و روباه نگون‌بخت واکسن هاری زدند.

این خانم در مصاحبه‌ای تلویزیونی اعلام کرد: به خاطر برخوردش با این روباه، شرمنده است.

عشق به 30 سال کما پایان داد

شینهوا: زنی که پس از 30 سال از کما بیرون آمد، از همسرش به علت وفاداری به عشقشان تشکر کرد.

پزشکان معتقدند، عشق واقعی این مرد به همسرش، تنها علتی است که باعث شده بعد از گذشت 30 سال، بالاخره از خواب بیدار شود.

در حال حاضر، قلب و ریه‌های این خانم کاملا خوب کار می‌کند و  فشار خونش ثابت و در حد طبیعی است.

ژوآ گوهیا 3 دهه پیش بر اثر تصادف به کما رفت و تحت 2 عمل جراحی قرار گرفت؛ ولی چن، همسرش هیچ‌گاه از این که او روزی از خواب بیدار شود و دوباره با او زندگی کند،‌ ناامید نشد و او را به خانه آورد و به‌تنهایی از او مراقبت کرد.

چن تمام این سال‌ها با سرنگ و نی‌های مخصوص به معده همسرش غذاهای مایع مثل شیر و فرنی ترزیق می‌کرد و کاملا امیدوار بود که همسرش از این خواب بیدار می‌شود.

حالا چن فرصت دارد تا  با همسر 77 ساله‌اش هر روز درباره عشق جاودانشان حرف بزند.

7000 بار تماس الکی با پلیس‌

خبرگزاری فرانسه:‌ پلیس ژاپن، زنی را که بیش از 7000 بار با شماره تلفن اضطراری پلیس تماس گرفته بود و هیچ شکایت جدی هم نداشت، دستگیر کرد.

این زن 38 ساله به جرم مزاحمت و اشکال‌تراشی برای پلیس، دستگیر و روانه زندان شد.

این زن سمج از 14 سپتامبر تا 13 اکتبر امسال دقیقا 7177 بار با شماره اضطراری پلیس تماس گرفته و در هیچ موردی، گزارش جدی و درستی نداده است.

او در بیشتر موارد، اعلام کرده که از سوی مردی کتک خورده است، ولی پلیس هر بار که به محل زندگی این زن رفته، هیچ اثری از نزاع بین او و فرد دیگری پیدا نکرده است.

پلیس اعلام کرد: این زن به دلیلی نامعلوم از پلیس کینه به دل دارد و با این روش، قصد آزار آنها را داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها