همگام با المپیک 2008 پکن؛

ملک محمدی مغلوب قهرمان جهان شد

نماینده‌ وزن 81- کیلوگرم جودوی ایران در دومین مسابقه‌ خود در چارچوب بازی‌های المپیک پکن برابر قهرمان جهان از برزیل ضربه‌ فنی شد.
کد خبر: ۱۹۴۱۰۳

به گزارش ایسنا ، حامد ملک‌محمدی که پیش از این مسابقه توانسته بود «الجاز سدج» از اسلوونی را با ضربه‌ فنی شکست دهد ، برابر کامیلو تیاگو دارنده‌ مدال نقره‌ المپیک 2000 سیدنی و قهرمان جهان در سال 2007 حرف خاصی برای گفتن نداشت و این حریف به آسانی توانست ملک‌محمدی را ضربه‌ فنی و ایپون کند.

به این ترتیب با توجه به اینکه «تیاگو» توانسته در دور اول تاکاشی اونو قهرمان شاخص ژاپنی را شکست دهد، باید در انتظار سایر مسابقات این جودوکار برزیلی و راهیابی وی به مرحله‌ی نیمه نهایی ماند.

در شرایطی که این برزیلی به نیمه نهایی برسد ، ملک‌محمدی مسابقات خود را در گروه بازنده‌ها ادامه خواهد داد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها