به گزارش واحد مرکزی خبر ، سردار احمدی مقدم که در اردوهای راهیان نور و در محل یادمان شهدای حاج عمران در جمع خبرنگاران سخن می گفت ، افزود : ماموران نیروی انتظامی با هوشیاری و دقت لازم ، هرگونه توطئه دشمن را خنثی خواهد کرد.
وی با بیان اینکه دشمنان قصد دارند بر جمهوری اسلامی ایران فشارهای سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی وارد کنند، گفت : آنان تلاش می کنند به مردم کرد منطقه غرب کشور این مطلب را القاء کنند که خواهان جدا شدن از کشور خودشان هستند ، اما موفق نبوده اند و نخواهند شد زیرا کردها ، جمهوری اسلامی ایران را کشور و سرزمین خود می دانند و نظام هم در جهت خدمت به همه گروههای جامعه از جمله کردها دریغ نکرده است و نمی کند.
سردار احمدی مقدم با تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران همواره در نشر فرهنگ و آثار دفاع مقدس تلاش می کنند.
وی منطقه عملیاتی حاج عمران را محل رشادت شهدایی مانند «کاوه» و «ردانی پور» بیان کرد و گفت: در عملیات های والفجر و کربلای 2 این منطقه ، شهید صیاد شیرازی نقش مؤثر و ویژه ای داشت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم