به گزارش واحد مرکزی خبر ، دفتر رئیس جمهوری صربستان اعلام کرد ، نیروهای امنیتی صربستان ، کارادزیچ را پس از 13 سال که در اختفا بسر می برد بازداشت کرده و به دادگاه جنایات جنگی صربستان در بلگراد منتقل کردند .
رادوان کارادزیچ یکی از دو متهم اصلی نسل کشی مسلمانان و از مهمترین سرکردگان و جنایتکاران جنگی بوسنی در دهه 90 بود که دادگاه لاهه حکم کیفر خواست وی را صادر کرده بود .
سازمان ملل متحد اعلام کرده نیروهای کارادزیچ حدود هفت هزار و 500 مسلمان را در سربنیتسا در جولای 1997 کشتند.
رادوان کارادزیچ به کشتار در سارایوو و قتل صلح بانان متهم است. وی از دستیاران اسلوبودان میلوشویچ رییس جمهور خود کامه یوگسلاوی و بانی کشتار 260 هزار نفر و آوارگی یک میلیون و 800 هزار نفر از سال 1992 تا 1993 در جنگ های بوسنی و دیگر مناطق منطقه بالکان بود.
وی چهل و سومین متهم این جنایات خواهد بود که در دادگاه لاهه محاکمه می شود.
اکنون دادگاه لاهه در انتظار بازداشت ژنرال راتکو ملادیچ فرمانده نظامی صربهای بوسنی و گوران هاجیچ رهبر صربهای کرواسی از متهان اصلی جنایات در دهه نود است.
در پی اعلام بازداشت کارادزیچ ، مردم بوسنی و هرزگوین و خانواده قربانیان در خیابانها به شادی پرداختند.
مقامات صربستان از بیم واکنش مخالفان و موافقان این متهم صرب ، پلیس ضد شورش را در اطراف دادگاه جنایات جنگی در بلگراد مستقر کرده اند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد