معاون اجتماعی بهزیستی استان زنجان:

کودک‌آزاری علت 10 درصد تماس‌ها است

معاون اجتماعی بهزیستی استان زنجان گفت: با گذشت حدود 3 ماه از زمان راه‌اندازی مرکز خط اورژانس اجتماعی زنجان (123)، تاکنون بیش از 255 نفر با این مرکز تماس گرفته‌اند که بیش از 60 درصد از مراجعات به دلیل خشونت‌های فردی و اجتماعی بوده است.
کد خبر: ۱۷۷۳۲۹

«شوذب محمدی» در گفتگو با ایسنا ، اظهار کرد: از تعداد کل تماس‌گیرندگان با خط اورژانس اجتماعی، 156 مورد زن و 99 مورد مرد بوده است.

وی با اشاره به این که این مرکز با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کاهش بروز آسیب‌ در خصوص کودک آزاری، همسر آزاری، خشونت‌های فردی، خانوادگی، طلاق و خودکشی فعالیت می‌کند، تصریح کرد: تماس گیرندگان زن، 50 درصد به دلیل خشونت‌های فردی، اجتماعی، 20 درصد همسرآزاری، 10 درصد کودک آزاری و 20 درصد نیز در زمینه‌های دیگر با خط اورژانس اجتماعی (123) تماس گرفته‌اند.

محمدی افزود: از نظر گروه سنی مراجعه کنندگان، 75 درصد در گروه سنی 32-22 سال، 20 درصد در گروه سنی 43-33 سال و 5 درصد نیز در گروه سنی 18-16 هستند.

وی با بیان این که مرکز خط اورژانس به صورت 24 ساعته به افرادی که در معرض آسیب‌های اجتماعی هستند، خدمات ارائه می‌دهد، خاطرنشان کرد: زمان تماس مراجعه‌کنندگان نیز 80 درصد بین ساعات 20 تا 8 صبح، 15 درصد بین ساعات 14تا 20 شب و 5 درصد نیز بین ساعات 8 تا 14 بعد از ظهر بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها