ال‌گور ادامه «یک‌ حقیقت ‌ناخوشایند» را می‌سازد

ال گور، معاون سابق رییس جمهور آمریکا و برنده جایزه صلح نوبل اعلام کرد که احتمال دارد دنباله‌ای بر مستند تحسین شده خود درباره روند نگران کننده گرم شدن زمین بسازد.
کد خبر: ۱۶۹۷۴۵
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وی در گفت‌وگو با روزنامه «سان» انگلستان با بیان این که وضعیت گرمایش زمین در حال بدتر شدن است، گفت: من دنباله‌ای بر یک حقیقت ناخوشایند می‌سازم. اگرچه تب زمین بالا می‌رود، اما من به یک پایان خوش امیدوارم.

این مستند با موضوع روند رو به افزایش گرم شدن سیاره زمین که در سال 2006 ساخته شد، علاوه بر آن که اکران سینمایی موفقی داشت، جایزه اسکار بهترین مستند بلند را نیز به دست آورد.

این سیاستمدار سابق دموکرات در گفت‌گوی خود با اعتراف به این که وضعیت زیست محیطی از زمانی که او مستندش را در سال 2006 ساخت، نامناسب‌تر شده است، افزود: البته آگاهی نسبت به موضوع افزایش یافته و وقتی دانشمندان اعلام می‌کنند طی ده سال باید افزایش سطح دریاها را کنترل کنیم، مردم توجه می‌کنند.

وی در عین حال از وخیم‌تر شدن وضعیت ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: تمام کلاهک یخی قطب شمال در حال ذوب شدن است و امکان دارد طی پنج سال آینده در برخی مناطق قطبی از بین برود.

ساخته شدن و نمایش یک حقیقت ناخوشایند موجی از توجه به مسائل زیست محیطی را در سینما و بخصوص سینمای مستند ایجاد کرد و همزمان رسانه‌ها نیز به این موضوع بسیار توجه کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها