پخش سریال «اخراجی‌ها» از تلویزیون

پس از پخش سینمایی «اخراجی‌ها» در ایام نوروز، نسخه سریال آن نیز از تلویزیون پخش می‌شود.
کد خبر: ۱۶۸۲۴۹

به گزارش ایسنا، سینمایی «اخراجی‌ها» درحالی در ایام نوروز از شبکه سه سیما به روی آنتن رفت که نام آن در فهرست نوروزی سینمایی‌های سیما به چشم نمی‌خورد.

این فیلم که در‌ آخرین روزهای سال 86 توسط اداره کل تأمین برنامه سیما از مرکز سینمای مستند و تجربی خریداری شد، توسط حبیب‌الله کاسه‌ساز تهیه شده و کارگردانی آن را مسعود ده‌نمکی برعهده داشته است.

مدیراداره کل تأمین برنامه‌ سیما اعلام کرد: هم‌زمان با خرید سینمایی «اخراجی‌ها»، سریال اخراجی‌ها و پشت صحنه آن را نیز خریداری کرده و قرار است این سریال در قالب 4 قسمت و پشت صحنه در قالب 2 قسمت به روی آنتن برود.

در سینمایی «اخراجی‌ها» بازیگرانی چون اکبر عبدی، کامبیز دیرباز، محمدرضا شریفی‌نیا، قاسم زارع، علیرضا اوسیوند، ارژنگ امیرفضلی و امین حیایی ایفای نقش کرده‌اند. این فیلم که براساس فیلم‌نامه‌ای از مسعود ده‌نمکی ساخته شده است داستان چند جوان را به تصویر می‌کشد که برای رسیدن به مقاصد خود مجبور به رفتن به جبهه می‌شوند.

هم‌چنین درحالی نسخه‌های سینمایی و سریال «اخراجی‌ها» از تلویزیون پخش شده و می‌شود که قسمت دوم این فیلم با عنوان «اخراجی‌ها 2» قرار است خردادماه کلید بخورد.

درحالی‌که سینمایی «اخراجی‌ها» بدون اعلام قبلی در ایام نوروز از تلویزیون پخش شد که در فیلم تقاطع و چپ دست به رغم اعلام قبلی به روی آنتن نرفتند.

بر این اساس، علی‌اصغر غلامرضایی، مدیرکل اداره تأمین برنامه سیما از پخش دو فیلم تقاطع و چپ دست طی ماه‌های آتی خبر داد و گفت: این دو فیلم در مرحله عقد قرارداد قرار دارند و پخش آن‌ها از سیما منتفی نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها