به گزارش جام جم آنلاین، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۱۸ نشانگر هوای ناسالم است، همچنین شاخص هوای این کلانشهر در یک تا ۲ ساعت گذشته با عدد ۱۳۰ از ناسالم بودن هوا حکایت دارد.
سعید محمودی با بیان اینکه کیفیت هوای چهار منطقه در شرایط سالم است، افزود: شاخص کیفیت هوا در سایر۱۹ ایستگاه دارای سنجش هوای این کلانشهر در شرایط «ناسالم» قرار دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در روزهای دارای هوای سالم و پاک به شهروندان توصیه میشود پیادهروی را با هدف حفظ سلامت خود از یاد نبرند، اما در روزهای دارای هوای آلوده از تردد در سطح شهر و مناطق آلوده دوری کنند.
محمودی افزود: شایسته است شهروندان مشهدی همچنان با کاهش رفت و آمدهای غیرضروری، نقش مؤثر خود را در بهبود کیفیت هوای این شهر ایفا کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ