زن میانسال همسرش را آنقدر کتک زد تا مرد

زن میانسالی که به اتهام مرگ شوهرش در یکی از محله های کرج دستگیر شده است ، در حالی اظهار بی گناهی می کند که نظریه پزشکی قانونی نشان از آن دارد که مرد سالخورده به قتل رسیده است.
کد خبر: ۱۴۸۲۸۵

روز 16 اردیبهشت امسال یکی از مسوولان اورژانس کرج با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و عنوان کرد زن میانسالی به دلیل بدحال شدن شوهرش از اورژانس کمک خواسته و تیم اورژانس پس از اعزام به منزل وی در خیابان رستاخیز کرج ، متوجه شده مرد صاحبخانه دقایقی قبل در منزل فوت کرده است. بنابراین کارآگاهان جنایی به همراه بازپرس حسینی رازلیقی ، کشیک ویژه قتل دادسرای امور جنایی کرج به محل حادثه اعزام شدند و پس از بررسی ، جسد مرد سالخورده به نام علی برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و تحقیق از مینا همسر وی آغاز شد.
این زن در تحقیقات پلیسی اظهار کرد که شوهرش بیمار بوده و روز حادثه هنگام غذا دادن به وی ، بدحال شده و جان باخته است.

زن میانسال شوهرش را کتک می زد

به دنبال اظهارات وی ، کارآگاهان جنایی به تحقیق از اهالی محل پرداختند که معلوم شد وی مدام با شوهرش مشاجره داشته و او را به دفعات کتک زده است و صدای ناله هایش را همسایه ها شنیده اند. با به دست آمدن این اطلاعات ، ماموران زن میانسال را به عنوان مظنون به قتل دستگیر کردند، اما وی دچار تناقض گویی های متعددی شد.

نظریه پزشکی قانونی ، راز مرگ مرد کرجی را فاش کرد

تحقیقات قضایی پلیسی برای فاش شدن راز قتل مرد سالخورده ادامه داشت تا این که چند روز پیش با مشخص شدن نظریه پزشکی قانونی مبنی بر این که وی بر اثر اصابت جسم سخت به سرش به قتل رسیده است ، رسیدگی به پرونده را وارد مرحله جدیدی کرد. بنابراین زن متهم روز گذشته برای ادامه تحقیقات به شعبه یکم بازپرسی دادسرای امور جنایی کرج منتقل شد.

انکار به قتل شوهر در دادسرا

مینا ، متهم در اظهاراتش گفت: من 16 سال پیش با علی که 40 سال از من بزرگتر بود، ازدواج کردم و شوهرم بیمار بود و از چندی پیش که دچار آلزایمر شده بود، مجبور بودم از او بیشتر مراقبت کنم.
من در قتل او مقصر نیستم ، چراکه همسرم سند ملکی را به نام من ثبت نکرده بود، که به خاطر تصاحب آن ، وی را بکشم .متهم ادامه داد: با او اختلاف هایی داشتم ، ولی او را کتک نمی زدم ، گفته های اقوام و همسایه ها دروغ است ، آنها فقط قصد آسیب رساندن به مرا داشته اند. چند بار شوهرم به خاطر بیماری اش قصد داشت از روی تختخواب بلند شود که سرش به لبه آن خورده و آسیب دیده بود که وقتی پسرانش ماجرا را از او سوال کردند، شوهرم گفت که خودش مقصر است. اگر می خواستم شوهرم را به قتل برسانم ، در سالهای اول زندگی این کار را می کردم نه پس از 16 سال زندگی مشترک و بیمار بودن وی.
بنا بر این گزارش ، متهم با قرار قانونی روانه زندان شد تا در ادامه تحقیقات پلیس راز سکوت مرموز زن مقتول فاش شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها