فرمانده انتظامی شهرستان خرم‌آباد:

دستگیری خرده فروشان مواد

خرم‌آباد- جام جم آنلاین-فرمانده انتظامی خرم‌آباد با اشاره به اینکه ۱۱ معتاد در خرم‌آباد جمع آوری شدند، از دستگیری خرده فروشان موادمخدر خبر داد.
خرم‌آباد- جام جم آنلاین-فرمانده انتظامی خرم‌آباد با اشاره به اینکه ۱۱ معتاد در خرم‌آباد جمع آوری شدند، از دستگیری خرده فروشان موادمخدر خبر داد.
کد خبر: ۱۴۷۹۰۳۵

به گزارش جام جم آنلاین لرستان، سرهنگ نبی اله قاسمی اظهار کرد: طرح برخورد با فروشندگان و مصرف کنندگان مواد مخدر و پیشگیری از گسترش کانون‌های جرم در سطح شهرستان و پاکسازی محلات آلوده در کلانتری‌های تابعه این شهرستان اجرا شد.
وی افزود: مأموران انتظامی خرم آباد پس از شناسایی کانون‌های خرید و فروش و استعمال مواد مخدر در برخی از مناطق ضمن هماهنگی با مراجع قضائی به محل‌های مورد نظر اعزام و در چند عملیات منسجم و هماهنگ موفق به دستگیری ۳ خرده فروش و کشف ۲ کیلو و ۱۰۰ گرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی در این رابطه شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها