یاکوزای اوباش در درگیری با پلیس دستگیر شد

سرکرده باند یاکوزاها، بامداد روز گذشته در پی عملیات ویژه در حالی که قصد فرار از طبقه چهارم یک ساختمان در خیابان شریعتی را داشت ، دستگیر شد.
کد خبر: ۱۴۱۸۲۸

سرهنگ مهدی احمدی ، رئیس مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی با اشاره به این خبر به جام جم گفت: در راستای ادامه طرح امنیت اجتماعی و پیگیری پرونده افراد شرور و اوباش فراری از سوی پلیس ، ماموران اطلاع یافتند فردی به هویت اشکان (معروف به یاکوزا) که دارای چندین فقره سابقه شرارت در زمینه های مختلف از جمله خرید و فروش شیشه (موادمخدر) حمل سلاح و اغفال دختران برای خرید و فروش موادمخدر است ، پس از اجرای طرح امنیت اجتماعی متواری و مخفی شده است.

سرنخ


احمدی افزود: با اجرای این طرح و دستگیری یکی از همدستان متهم به نام حامد الف (معروف به خطر) این فرد در تحقیقات پلیس امنیت اعتراف کرد، سرکرده اصلی باند اشکان یاکوزاست که با تشکیل باندی بزرگ شامل افراد شرور، با استفاده از سلاح به صورت گسترده ، به توزیع موادمخدر در میان جوانان می پرداخته و پس از ارتباط با دختران جوان ، آنها را به دام اعتیاد می کشانده و سپس از آنها برای فروش موادمخدر سوئاستفاده می کرده است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی افزود: در حالی که تحقیقات گسترده ماموران پلیس امنیت برای دستگیری اشکان یاکوزا ادامه داشت ، ماموران در مرحله بعدی مخفیگاه متهم را در آپارتمانی در خیابان شریعتی شناسایی کردند و با گزارش موضوع به بازپرس امنیت ، دستور قضایی لازم برای دستگیری این اوباش فراری آغاز شد.

درگیری تن به تن


سرهنگ احمدی تصریح کرد: با شناسایی محل ، بلافاصله نیروهای عملیات و ضربت ، خانه را به محاصره خود درآوردند و ساعت 3.15بامداد روز گذشته با ورود به این محل ، یاکوزای فراری را در حالی دستگیر کردند که قصد داشت با درگیری تن به تن با ماموران و شکستن شیشه از طبقه چهارم فرار کند و در بازرسی از مخفیگاه متهم نیز چند فقره چک ، ترازوی توزین موادمخدر، قمه و قداره کشف و ضبط شد.
رئیس مرکز اطلاع رسانی افزود: بررسی های اولیه حاکی است که محل دستگیری متهم متعلق به فردی به هویت کسری است که این خانه را به محلی برای مخفی کردن اوباش تبدیل کرده بود.
احمدی افزود: همان گونه که پیش از این نیز اعلام شده است ، مقابله با اشرار و عاملان اخلال در نظم اجتماعی با قاطعیت در دستور کار ماموران قرار دارد و این افراد یکی پس از دیگری در هر نقطه ای که باشند، شناسایی ، دستگیر و مجازات خواهند شد تا مردم بدانند ابهت افراد شرور، پوشالی است و ماموران این ابهت را با اقتدار درهم خواهند شکست.
احمدی افزود: در حال حاضر سرکرده باند یاکوزاها به اتهام شرارت ، تجاوز به عنف ، اغفال دختران ، فروش موادمخدر و سلب آسایش از مردم ، تحویل پلیس امنیت شده است تا تحقیقات تکمیلی از وی انجام شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها