کودک فلسطینی ، سرباز اسرائیلی را زمینگیر می کند

شبکه جهانی سحر تقابل مظلومیت ملت فلسطین با تجاوزگری و ستمکاری رژیم صهیونیستی را در مجموعه انیمیشنی تحت عنوان «کودک و سرباز» به تصویر می کشد.
کد خبر: ۱۴۱۵۵۲

این مجموعه در 13قسمت یک دقیقه ای در قالب داستان های شیرین از ماجراهای دو کودک فلسطینی با یک سرباز اسرائیلی تولید می شود. داریوش دالوند در 45روز گذشته 6قسمت این کار را تولید کرده است و پیش بینی می کند که تا 45روز دیگر قسمت های بعدی انیمیشن نیز آماده شود.
در این مجموعه کوروش برزگر، نویسنده فیلمنامه ؛ یک خواهر و برادر خردسال فلسطینی را در مقابل یک نظامی اسرائیلی قرار داده و در هر اپیزود از این مجموعه ، ضمن خلق موقعیت های جالب آنها را با هم درگیر می کند.
در مرحله اول درنده خویی ، حسد، بخل و خبث طینت سرباز اسرائیلی فضای معصومانه بازی دو کودک را به هم می ریزد و اما در مرحله بعد این هوش و ذکاوت بچه هاست که سرباز را متنبه و ناکام می کند که البته تمامی این اتفاقات ظرف یک دقیقه به وقوع می پیوندد و به همین دلیل صحنه ها با ریتم بسیار تند و ضرباهنگ مهیج کنار هم چیده می شوند.
داریوش دالوند درباره تکنیک به کار رفته در تولید کودک و سرباز می گوید: طراحی برای شاکله این مجموعه علاوه بر محتوا در بخش ساختار هم نیازمند صرف دقت بالایی بود.
به همین دلیل برای این که داستان گرفتار اطناب یا کندی ریتم نشود، قدرت تاثیرگذاری بالایی داشته باشد و نیز احساس مخاطب به سمت حمایت از دو کودک متمایل شود باید به تکنیکی تکیه می کردیم که هم هیجان لازم را ایجاد کند و هم آزادی اجرا و نمایش را به ما بدهد.
در این شرایط انیمیشن سه بعدی کامپیوتری را در فضای انتزاعی امتحان کردیم و بعد از رسیدن به نتیجه مطلوب ، همین مسیر را ادامه دادیم. ضمن این که خلق حساب شده صحنه های درگیری و کنش و واکنش کاراکترها هم حساسیت خاصی بود که در جلسات متعدد با مسوولان شبکه بررسی شده و با مدنظر قرار دادن همه آنها پیش رفتیم . «کودک و سرباز» اولین تجربه کار انیمیشن شبکه جهانی سحر در این سطح است که طرح آن در ماههای پایانی سال 85به این شبکه رسید و پیش بینی شده است که تا اواخر مهر ماه برای پخش از شبکه سحر و متعاقب آن یکی از شبکه های داخلی آماده شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها