یکی از این نوبرانهها باقالی تازه است که تا تمام نشده باید از آن استفاده کنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد
مغز باقالی تازه: 250گرم
گشنیز: 250گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
سیر: 6حبه
آبلیموی تازه: 2قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفلسیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
پوست پیاز و سیر را گرفته و خرد کرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن سرخکرده و در انتها زردچوبه و فلفلسیاه را به آنها اضافه میکنیم.
سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیازداغ اضافهکرده و بعد از کمی تفتدادن دو لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا بپزد.
در این فاصله گشنیز را پاککرده و شسته و وقتی آب اضافهاش رفت کمی خردکرده و در تابهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم.
وقتی تکههای مرغ پخت و آب خورشت کم شد، سبزی و باقالی را به آن اضافه کرده و کمی مواد را با هم مخلوطکرده و دوباره در قابلمه را میگذاریم تا سبزی و باقالیها پخته و خورشت جا بیفتد و در نهایت آبلیموی تازه را به خورشت اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم