فصل غذاهای قرمز
طرز تهیه خورشت لبو

فصل غذاهای قرمز

خورشت باقالی سبز با گشنیز

سرشار از ویتامین

فصل بهار با نوبرانه‌های مخصوص به خودش رسیده و باید تا جای ممکن از این مواد تازه برای تهیه غذاهای روزانه استفاده کنیم و از خاصیت سرشار آنها نهایت بهره را ببریم.
فصل بهار با نوبرانه‌های مخصوص به خودش رسیده و باید تا جای ممکن از این مواد تازه برای تهیه غذاهای روزانه استفاده کنیم و از خاصیت سرشار آنها نهایت بهره را ببریم.
کد خبر: ۱۳۶۱۶۲۳

یکی از این نوبرانه‌ها باقالی تازه است که تا تمام نشده باید از آن استفاده کنیم.

مواد لازم: 

سینه مرغ کوچک: یک عدد
مغز باقالی تازه: 250گرم
گشنیز: 250گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
سیر: 6حبه
آبلیموی تازه: 2قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفل‌سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه: 

پوست پیاز و سیر را گرفته و خرد کرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی روغن سرخ‌کرده و در انتها زردچوبه و فلفل‌سیاه را به آنها اضافه می‌کنیم.

سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیازداغ اضافه‌کرده و بعد از کمی تفت‌دادن دو لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم تا بپزد.

در این فاصله گشنیز را پاک‌کرده و شسته و وقتی آب اضافه‌اش رفت کمی خردکرده و در تابه‌ای ریخته و با کمی روغن تفت می‌دهیم.

وقتی تکه‌های مرغ پخت و آب خورشت کم شد، سبزی و باقالی را به آن اضافه کرده و کمی مواد را با هم مخلوط‌کرده و دوباره در قابلمه را می‌گذاریم تا سبزی و باقالی‌ها پخته و خورشت جا بیفتد و در نهایت آبلیموی تازه را به خورشت اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها