ضریب۹۲.۵ درصدی نفوذ گازرسانی روستایی در استان

مدیر عامل شرکت گاز لرستان به ضریب۹۲.۵ درصدی نفوذ گازرسانی روستایی در استان اشاره و اظهار کرد: این ضریب نفوذ گازرسانی در لرستان نسبت به میانگین کشوری ۸ درصد بیشتر است.
کد خبر: ۱۳۴۲۴۶۱
به گزارش جام جم انلاین لرستان: کرم گودرزی در مراسم گازرسانی به ۲۶ روستای شهرستان چگنی با حضور استاندار لرستان؛ بیان کرد: با گازرسانی به ۲۶ روستای شهرستان چگنی در مجموع ۱۵۰۰ خانوار با جمعیتی بالغ‌بر ۵۵۰۰ نفر از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.

گودرزی عنوان کرد: سهم گاز طبیعی از سبد انرژی استان در حال حاضر به بیش از ۷۰ درصد افزایش یافته است.
علت عمده آن بهره‌مندی ۳ هزار واحد تولیدی صنعتی از نعمت گاز بوده و این نوید را می‌دهد که استان ما به سمت استفاده صنعتی از گاز طبیعی و توسعه زیرساخت‌های صنعتی در حرکت است.
 
مدیرعامل شرکت گاز لرستان تصریح کرد: شهرستان چگنی به همراه شهرستان‌های خرم‌آباد و پلدختر بیشترین آسیب و خسارت در زیرساخت‌های گازرسانی را از سیل سال ۹۸ دیدند که شرکت گاز استان ضمن انجام بازسازی در بیش از ۵۰۰ نقطه آسیب‌دیده و انجام اقدامات در جهت مقاوم‌سازی و تاب‌آوری شبکه در نقاط مشابه که ممکن است در آینده دچار مشکل شوند، از پایداری خدمات گاز در شبکه تغذیه و توزیع گاز اطمینان کامل دارد.
 
مدیرعامل شرکت گاز لرستان ادامه داد: از مجموع ۲ هزار و ۳۴۰ روستای واجد شرایط گازرسانی استان، تاکنون گازرسانی به یک هزار و ۹۳۱ روستا انجام شده و در حال حاضر به‌طور متوسط هر ۴۳ ساعت یک روستای استان به شبکه سراسری گاز وصل می‌شود.
 
وی اضافه کرد: خدمات گازرسانی و ایجاد زیرساخت گاز به‌عنوان یکی از شاخص‌های مهم در جهت توسعه اقتصادی، اشتغال، حفظ محیط‌زیست و رفاه مردم استان است.
 
فرهاد زیویار استاندار لرستان نیز در این مراسم ضمن تشکر از شرکت گاز لرستان در ارائه خدمات گازرسانی به روستاها، اظهار کرد: روستاها پشتوانه توسعه کشور هستند و ارائه خدمات به روستاییان باعث توسعه زیرساخت‌ها، اشتغال پایدار و افزایش تولید بوده که در این راستا شرکت گاز در ارائه خدمات به این قشر شریف استان موفق بوده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها