مواد لازم برای تهیه ته شیری :
۱ پیمانه برنج ترجیحا محلی
۲ پیمانه شیر پر چرب
۱/۲ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری روغن ترجیحا روغن حیوانی
پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت ته شیری :
۱. برنج شسته رو در شیر در حال جوشیدن ریخته نمک و روغن رو اضافه کرده دم کن میزاریم و اجازه میدیم برنج در شیر دم بکشه.
نکته: میزان ریختن شیر بستگی به نوع برنجتون داره ممکنه کمتر و یا بیشتر به شیر احتیاج پیدا کنید.
۲. بعد از دمکشیدن روش پیاز داغ می ریزیم که به صورت سنتی با روغن حیوانی تهیه میشه اگر در دسترس نبود با کره یا روغن نباتی هم می توانیم با انواع کباب و یا کتلت و هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد