دمپختک از آن غذاهایی است که با گذشت زمان و تفاوت‌های نسلی در برنامه غذایی کمتر خانواده‌ای به چشم می‌خورد؛ آن هم به این دلیل که کودکان و جوانان علاقه کمتری به این غذا دارند.
دمپختک از آن غذاهایی است که با گذشت زمان و تفاوت‌های نسلی در برنامه غذایی کمتر خانواده‌ای به چشم می‌خورد؛ آن هم به این دلیل که کودکان و جوانان علاقه کمتری به این غذا دارند.
کد خبر: ۱۳۳۱۸۵۵

به گزارش جام جم آنلاین، در حالی که این غذا واقعا طعم جذابی دارد و خوردن آن با ترشی این لذت را چندبرابر می‌کند.

مواد لازم برای تهیه دمپختک :

باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
برنج: ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
کره یا روغن: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت دمپختک :

۱. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج‌ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

۲. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالی‌ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زردچوبه هم به باقالی‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی‌ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

۳. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.

۴. پیازهای خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

۵. بعد از سرو دمپختک می‌توانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها