به گزارش جام جم آنلاین، در حالی که این غذا واقعا طعم جذابی دارد و خوردن آن با ترشی این لذت را چندبرابر میکند.
مواد لازم برای تهیه دمپختک :
باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
برنج: ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
کره یا روغن: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت دمپختک :
۱. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنجها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.
۲. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالیها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زردچوبه هم به باقالیها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالیها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
۳. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.
۴. پیازهای خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.
۵. بعد از سرو دمپختک میتوانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد