تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان/

مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: بیش از 270 تن گوشت مرغ در کشتارگاه های استان به صورت روزانه تولید می‌شود که این میزان بیش از نیاز مصرف استان است.
کد خبر: ۱۳۱۰۹۸۲

به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان غربی؛  امید خلیل زاده از تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان توسط 38 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی برای نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآورده های خام دامی در استان از ۲۵ فروردین لغایت ۲۳ اردیبهشت اجرا می شود.
وی افزود: تمامی مراکز نگهداری و عرضه از قبیل مراکز تولید ، توزیع و عرضه ، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها ، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی،‌کارگاه های فرآوری و بسته بندی ، به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و و فرآورده‌های خام دامی در اقصی نقاط سطح استان توسط 38 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری نزدیک به 85  نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری تحت کنترل و نظارت ویژه قرار خواهند گرفت و بطور مستمر بازرسی می شوند.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی  ادامه داد: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، تمامی مردم باید از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری کنند و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه داشته باشند.

* تولید روزانه گوشت مرغ بیش از نیاز مصرف استان 

وی همچنین به تولید و عرضه روزانه بیش از 270 تن گوشت مرغ در کشتارگاه های استان اشاره کرد و گفت : با توجه به اینکه نیاز روزانه استان 210 تا 230  تن می‌باشد این میزان تولید روزانه بیش از نیاز مصرف استان است. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها